Deprecated: Function wp_get_loading_attr_default is deprecated since version 6.3.0! Use wp_get_loading_optimization_attributes() instead. in /home/datfvcoarn/domains/krostrade.se/public_html/wp-includes/functions.php on line 6031

Bästa saker att ta för muskelåterhämtning

Smärta efter träning är normalt, och det bästa du kan ta för muskelåterhämtning måste övervägas för att fortsätta med dina träningsmål. Det kan handla om att ta kosttillskott när du hanterar muskelåterhämtning, men du vet mer senare. I det här blogginlägget kommer du att veta detaljerna om att återhämta sig från stammarna och en webbplats som erbjuder produkter för optimal kondition.

Vad hjälper muskler att återhämta sig snabbare

Muskelåterhämtning är en fas som du måste gå igenom efter träningen. Övningar kan vara intensiva och kan påverka hur dina muskler är i din anatomi. Vad är det bästa du kan ta för muskelåterhämtning?

Det handlar om att få information om vad som hjälper dina muskler att återhämta sig snabbare. Det kan handla om att hålla sig hydratiserad och dricka mycket vätska. Hydrering är viktigt för att fylla på dina celler och anpassa kroppen förberedd för den kommande träningspasset.

Då är det också mycket viktigt att få en god natts sömn, förbättra ditt proteinintag och planera dina träningsvila dagar baserat på intensiteten i dina uppsättningar och reps.

Vad är det bästa tillskottet för muskelåterhämtning?

Tillskott definieras som att förse kroppen med den nödvändiga näringen som den naturliga maten, frukten och grönsakerna kanske inte kan ge om du inte spenderar för att köpa det belopp som krävs. I det här fallet är det omöjligt eftersom du verkligen har att göra med betydande belopp.

Här är en översikt över de bästa muskelåtervinningstillskotten.

1. Probiotika

Probiotika tar hand om att förse tarmen med den hälsosamma uppsättning som är nödvändig för matsmältning, eliminering, immunfunktionsförbättring och absorption i dina kroppssystem. Om matsmältningssystemet inte fungerar ordentligt finns det chansen att sänka muskelreparationen, liksom med dina vävnader, vilket leder till ytterligare inflammation.

2. Omega-3 fiskolja

Omega-3-fiskoljan är mest känd för att ha antiinflammatoriska egenskaper som är bäst för kroppen. Detta tillägg är också nödvändigt för korrekt syntes av hormoner, och därmed förbättrar benreparationen samtidigt som ömhet i musklerna elimineras.

3. Protein

Protein ger dina muskler de byggstenar de behöver för att bygga styrka och underlätta muskelåterhämtningen. Du kan hitta många proteintillskott efter träning som främjar ämnesomsättningen genom återställande av glykogen och minskning av kortisol för fitness- och gymentusiasten.

4. Curcumin

Med flera andra kosttillskott som är till hjälp för muskelåterhämtning är det svårt att sammanställa listan. Men kanske du måste veta om curcumin. Det har också de antiinflammatoriska fördelarna som liknar det som finns i gurkmeja, vilket kan minska muskelsvullnad och smärta, särskilt när det används lokalt för ömma muskler. Detta kan också tas oralt.

Vad är det bästa vitaminet för muskelåterhämtning?

Ett vitamin definieras som den organiska molekyl som organismer behöver för att deras ämnesomsättning ska fungera korrekt. Men väsentliga näringsämnen kanske inte syntetiseras av dessa organismer, vare sig i sin helhet eller i otillräckliga mängder, och måste därför hämtas från deras kost.

Vitaminer och muskelåterhämtning är korrelerade med varandra på ett sådant sätt att de förra hjälper muskeln att hålla sig aktiv under träning eller andra intensiva rutiner.

Kanske, det bästa vitaminet just nu för muskelåterhämtning, men det finns mycket att tänka på, är CoQ10.

CoQ10 är en kraftfull antioxidant som kroppen använder och ger den primära funktionen att förhindra muskeltrötthet. För idrottare måste de helst ha detta i kroppen för att reglera inflammatoriska vägar och öka deras förmåga under träningen. Visste du att detta vitamin också förbättrar kardiovaskulär hälsa?

Vilka vitaminer hjälper till att slappna av muskler?

Det finns individer vars karriärer handlar om att använda sin kropp, lika mycket som att använda intellektet. I dessa fall behöver de muskelavslappnande för att hjälpa sin kropp att återhämta sig från stress. Vad är det bästa du kan ta för muskelåterhämtning?

Individer med försvagande ryggsmärtor och nacksmärtor är benägna att muskelspasmer. Kvinnor som är gravida är också utsatta för dessa spasmer på grund av den plötsliga ökningen av deras vikt. Samtidigt kan kvinnor som genomgår menstruation drabbas av muskelkramper på grund av sammandragningar i deras reproduktionssystem.

Både vitaminer och naturliga källor kan hjälpa till att bekämpa dessa problem. Till exempel kommer D-vitamin att erbjuda den bästa hjälpen för personer som lider av muskelsmärta, såväl som spasmer orsakade av brist från dessa vitaminer. Det kan hämtas från läkemedel eller i livsmedelsförsörjningar som fisk, ägg och berikad mjölk.

Solljuset kan också erbjuda ett sätt att öka nivåerna av vitaminer i kroppen.

Med dessa är det mycket viktigt att ta en god vila. Se till att kroppen får tillräckligt med sömn, tar tillräckligt med vätska och inte överbelastar musklerna. Det finns tillfällen då muskelspasmer kan bero på överstimulering i musklerna.

Hjälper magnesium återhämtning av muskler?

Magnesium är det perfekta alternativet för muskelåterhämtning. Det kan vara ett vitamin, men detta är nödvändigt för att förbättra näringen. Den har förmågan att förbättra muskler och nervfunktioner, inklusive muskelsmärta.

Livsmedel som är rikliga med magnesium inkluderar baljväxter, bananer, mandel, brunt ris, och naturligtvis förekommer magnesium också i kosttillskott.

Vad är den bästa naturliga muskelavslappnaren?

De bästa naturliga muskelavslappnarna inkluderar kamomill, blåbär och körsbärsjuice.

Kamomill

Kamomill är en tevariant, men kan också hittas i kosttillskott. Dessa örtmedel med sina flavonoider, en förening som är känd för sina antiinflammatoriska egenskaper.

Blåbär

Blåbäret har många imponerande hälsofördelar, och förutom att det är en bra antioxidant, hjälper det också individen att hålla sig skyddad mot cancer, kan hjälpa till att förhindra åldrande, kan hjälpa till att reglera blodtrycket, förbättra minnet, förhindra hjärtsjukdomar och naturligtvis minska muskelspänningar under och efter träningen.

Körsbärsjuice

Å andra sidan är körsbärsjuice rätt formel för att slappna av musklerna, och du kan ha olika recept från saften som du kan skapa hemma.

Är du redo att ta din muskelåterhämtning till nästa nivå?