DIY -steg om hur du rengör en Phil och Teds barnvagn

Om du har en Phil och Teds förstår du hur viktigt det är att hålla barnvagnen ren. Tyget kan snabbt bli smutsigt, speciellt när ditt barn gillar att äta eller dricka medan det åker i barnvagnen. Det här blogginlägget kommer att ge dig tips om hur du rengör en Phil och Teds barnvagn så att den ser ny ut!

Steg för hur du rengör en Phil och Teds barnvagn

Steg 1. Spraya vagnen med en blandning av vatten och diskmedel

Steg 2. Skrubba eventuella fläckar eller spill på tyget med en tandborste, skrubborste eller svamp. Detta kommer att ta bort smuts och smuts från sprickor i tyget där det annars kan vara svårt att nå. Prova att använda en gammal tandborste för den här uppgiften eftersom du inte vill förstöra din goda!

Skölj väl: Om det fortfarande finns några envisa fläckar som inte kommer ut efter att du har rengjort dem två gånger, använd sedan sprit, fläckborttagare, blekmedel (för att undvika att förstöra några färgtyger), vit vinäger blandat med vatten eller väte peroxid. Dessa typer av rengöringsmedel kan fungera bättre än andra, beroende på vilket spill det är.

Steg 3. Kom ihåg att alltid testa ett litet område först. Efter att du har rengjort tvättar du alla dina kläder och sängkläder i varmt vatten med tvättmedel (för att ta bort eventuell smuts eller smuts).

Steg 4. Förvara vagnen någonstans där den inte blir smutsig igen i minst tre dagar innan den görs om igen.

Extra tips: Spraya ättika i din dammsugarpåse innan du dammsuger för att rengöra och fräscha upp tygytorna.

Hur lång tid tar det här?

Detta beror till stor del på hur smutsigt det föremål som tvättas är samt hur mycket tid som kan läggas på att tvätta en enskild bit. Om det bara är några fläckar eller fläckar som måste tas bort kan du tvätta föremålet på några minuter

Vad sägs om att skrubba?

Om det bara är för mycket smuts på ett föremål att ta bort med bara vatten och tvättmedel:

  • För mycket smutsiga föremål, försök använda diskmedel.
  • Tillsätt bakpulver eller tvättpulver för extra rengöringskraft vid behov.
  • Skrubba försiktigt över hårda fläckar tills de försvinner (gnugga inte hårt).
  • Skölj noga under rinnande kranvatten och torka sedan av det innan du lägger det eller lägger på.

Hur ofta ska jag rengöra min barnvagn? Beroende på hur många barn som använder din Phil & amp; Teds Barnvagn, detta kommer att skilja sig från person till person men så länge din Phil & amp; Teds Barnvagn används regelbundet, du bör rengöra den varannan vecka.

Hur torkar jag en våt barnvagn?

När du har tvättat din Phil och Teds barnvagn, häng locket framför en elektrisk fläkt eller låt det lufttorka bort från direkt solljus eller värmekällor för att undvika krympning. Fortsätt läsa för fler tips!

Att försöka ta bort fläckar kan vara svårt om inte omöjligt att komma ut helt, så se till att du torkar bort så mycket smuts som möjligt innan du tar in föremålen i tvättstugan (om du gör det sparar du tid).

Var försiktig när du hanterar smutsiga kläder genom att bära handskar och se till att de har tvättats ordentligt med diskmedel direkt innan de har chans att sätta in fläckar

Vad är det bästa tvättmedlet för min Phil och Teds Barnvagn?

Phil & amp; Teds rekommenderar att du använder icke-biologiska, biologiska eller doftfria tvättpulver. Undvik färgämnen som kan lämna märken på ditt barnvagnstyg om du inte är försiktig.

Hur förhindrar jag att smuts samlas i min Phil och Teds barnvagn?

Barnvagnar kommer naturligtvis att samla damm och andra partiklar med tiden så det är viktigt att du rengör dem regelbundet (särskilt med barn!).

Var extra vaksam på spill – torka av alla områden som blir smutsiga omedelbart. Du bör också vara uppmärksam på vilka typer av ytor din vagn gnider mot eftersom de kan överföra smutsen till din vagn.

Hur ofta ska jag rengöra min Phil och Teds barnvagn?

Vi rekommenderar att du tvättar tyget med vatten eller ett utspätt tvättmedel efter varje användning. Ju oftare du gör detta, desto lättare blir det att ta bort eventuella fläckar och hålla din barnvagn fräsch!

Vad händer om jag har problem med att få tillbaka min Phil & Teds barnvagn i väskan efter att ha tvättat den?

Det är viktigt att du inte fyller på för mycket i ryggsäcken eftersom det kan göra att sömmen på båda sidor (överst och nedtill) på väskan lossnar och leder till skador på andra områden. Det kan kräva lite övning men vi har funnit att det hjälper när vi fäller ihop våra ryggsäckar för att ha några referenspunkter.

Den första punkten är den röda linjen på bakpanelen som delar den i två sektioner, dessa kallas “topp” och “botten”.

Därefter vill du vika ihop din förpackning så att det finns en öppning i varje ände med ungefär en tum (eller mer) tyg som sticker ut från vardera sidan. För att den här delen ska hålla sig på plats måste du hålla i båda sidorna medan du klämmer eller drar ihop dem tills alla lösa ändar är undanstoppade inuti ryggsäcken.

Dra sedan försiktigt ner på ena sidan av den övre sektionen så att den dragkedja över sig själv innan du upprepar med en annan sida- blixtlås inte stängd! Detta kommer att se ut som ett stort rör tillverkat helt av tyg.