Ultimate Guide: Hur man viker en Dreamer Double Jogging Barnvagn

Letar du efter en barnvagn som kan användas för jogging? Dreamer Double Jogging Barnvagn är det perfekta alternativet! Den här artikeln lär dig hur du fäller Dreamer Double Jogging Barnvagn så att den är enkel att förvara och transportera.

Dreamer Double Jogger Barnvagn har en förlängd baldakin, luftfyllda däck och en stor förvaringskorg för gott om plats att bära allt du behöver när du är ute på en joggingtur. Den har också justerbara vadderade säten med 5 -punkts selar och ett lutande ryggstöd. Följ dessa instruktioner noggrant för att fälla vagnen ordentligt!

Steg för hur du fäller Dreamer Double Jogging Barnvagn

Steg 1. Dra i frigöringsspaken på båda sidorna av handtagen och lyft sedan försiktigt.

Steg 2. Vik ner ena sidan och lås den på plats genom att trycka in för att klicka på alla fyra knapparna samtidigt. Upprepa för en annan sida.

Steg 4. Fäll tillbaka sätet från vänster till höger tills det låses på plats med ett klickljud. Detta kommer att göra vikningen enklare!

Steg 5. Vik till sist fotstöd på varandra för att sänka barnvagnens höjd och ställ dem åt sidan (du kan också förvara den här inre korgen). Lägg undan vikta Dreamer Double Jogged Barnvagnar så snart du är klar med din jogger så att de är lätta att komma åt när det behövs nästa gång!

Hur man vänder på en joggingvagn

En joggare måste kunna vända sin vagn på trånga platser så att de kan fortsätta träna och ändå komma hem i tid. Om dina hjul inte kommer att rotera hela vägen måste du veta hur man manövrerar dem på rätt sätt!

Du vill först kontrollera om däcken är tillräckligt fyllda med luft. Det ska kännas fast när du trycker ner på toppen av hjulet med två händer

Ta sedan bort båda fötterna under handtagen medan du vilar en fot mot vardera sidan av styrstativet nära där handtagen ansluts på baksidan av vagnen.

Lägg sedan en fot mot varje sida av däcket och tryck försiktigt i motsatta riktningar så att däcken snurrar fritt tills du behöver vända dem igen.

Varför låser du framhjulet på joggingvagnen?

Om du är någon som gillar att jogga med sin barnvagn måste du låsa framhjulet på plats. Anledningen till detta är så att ditt paraply inte svänger runt medan du springer eller om det finns några stötar längs vägen. Hur gör du för att låsa framhjulet?

Det kommer att finnas en liten knapp på vardera sidan av styret där de fästs på baksidan som låses upp och låses på plats. Du vill föra ihop båda handtagen mot dig själv innan du trycker ner dessa knappar tills de klickar och sedan släpper dem när du är klar. Detta bör hålla din barnvagn stabil och inte röra sig för lätt från vänster till höger!

Hur ofta ska jag kontrollera däcktrycket när jag använder en joggingvagn?

När det gäller joggingvagnar är platta däck de vanligaste bovarna för lägenheter.

Hur ofta ska du kontrollera däcktrycket när du använder en joggare?

Det finns inget definitivt svar eftersom alla har sina egna preferenser men här är några allmänna riktlinjer:

Kontrollera däcktrycket varje dag eller två gånger i veckan – Om din joggare aldrig lämnar hemmet och bor i ett område med liten fottrafik, som att säga på en motionscykel på ett gym, kan det vara tillräckligt att kontrollera varje dag. Men om du tar din joggare ut i offentligheten oftare än två gånger i veckan rekommenderar vi att du kontrollerar en gång varannan dag istället för dagligen.

Hur ofta är det rätt tid att byta däck på mina joggerhjul?

Detta beror verkligen på många faktorer. Hur mycket använder du din joggare? Hur länge har det gått sedan sist du bytte däck? Hur ofta används de och hur tung är terrängen som måste korsas (t.ex. om du bara tar dem ut på en promenad i bostadsområden kommer frekvens av däckbyte sannolikt att minska).

Vad är skillnaden mellan jogger och barnvagn?

En barnvagn är en typ av barntransportfordon som vanligtvis inkluderar möjligheten att luta sig eller luta halv horisontellt och ofta har stora hjul med pneumatiska (luft) däck. En joggare har alla samma funktioner men har också hjul med större diameter för att ge ytterligare stabilitet när du kör på grova terräng som grusvägar och smutsvägar.

Termen “joggare” härstammar från denna funktion: den är utformad för att jogga över ojämna underlag så att du kan träna samtidigt som du tar med din lilla!

Den största skillnaden mellan de två typerna av produkter är i deras storlek; många människor tycker att joggare är lättare att använda än traditionella barnvagnar eftersom de lättare kan manövrera genom trånga utrymmen samt klättra på trottoarkanter och trappor.

Joggarnas popularitet ökar när fler föräldrar blir medvetna om hälsofördelarna med jogging, till exempel viktminskning och ökad kardiovaskulär funktion.

Joggervagnar har alla möjliga funktioner för att underlätta din löpning: de har vanligtvis justerbara styr så att du kan hitta en bekväm höjd för att springa eller skjuta; många erbjuder också fjädring som hjälper till att absorbera stötar från ojämn terräng; vissa har till och med luftfyllda däck som ger större stabilitet på ojämna ytor.

Det viktigaste att tänka på när man tittar på joggare? Hur ofta kommer jag att använda den medan jag kör? Om du inte planerar att åka dagliga löpningar kan en traditionell barnvagn fungera bra!