Hur avbryter jag månadsdonationen från ACLU? Lär dig dessa fantastiska fakta!

Vill du veta hur man avbryter ACLU månadsdonation? Vi kommer att berätta hur du gör det på bara några minuter. Processen är problemfri; det är ganska passande, särskilt eftersom den här ideella organisationen har varit på folkets sida i så många år.

Det är en stolthet att de har levt av enbart donationer; du kan se hur mycket människor bryr sig om varandras rättigheter.

Det är viktigt att känna till våra rättigheter som medborgare, och att stödja en organisation som gör just det är ett klokt val. Men ibland måste vi veta var vi ska gå över gränsen när vi är i en trång situation. Så fortsätt läsa för att veta mer om ACLU-donationer.

Vad är ACLU?

ACLU står för American Civil Liberties Union. Detta är en ideell organisation som bevarar varje medborgares rättigheter enligt USA:s konstitution. Denna organisation arbetar med domstolsförhandlingar, lagstiftande församlingar och samhällen som försvarar en individs rättigheter som konstitutionen och lagarna i USA har garanterat.

ACLU har hittats 1920 och har byggt upp sitt rykte sedan dess. Det amerikanska folket har anförtrott sina rättigheter till denna ideella organisation närhelst de behöver försvaras. ACLU har kämpat mot korrupta regeringsövergrepp mot sina amerikanska medborgare. ACLU har tusentals medlemmar hittills. Det inkluderar de många advokater som frivilligt går med på att använda sin kunskap och sitt yrke för att försvara de amerikanska medborgarna och deras rättigheter skyddade av lagen.

Men eftersom det här är en ideell organisation betalas inte det de gör. Något av deras projekt har inte finansierats genom någon lön av något slag. Snarare samlar ideella organisationer sina pengar genom supportrar som är för deras sak och donerar.

Det finns två sätt att donera. Det kan göras manuellt eller automatiserat av ett system under en tid. Du kan ställa in det automatiska systemet att betala årligen, månadsvis eller veckovis. Eftersom de flestas lön kommer varje månad skulle det vanligaste vara att skänka månadsvis automatiskt. Flera personer har den här typen av donationsplan kopplad till sitt bankkonto.

Hur stoppar jag månatliga donationer?

Ibland stöter vi på någon finanskris då och då. Det leder till att man måste ha snäv med budgeten. När en donationsplan har varit kopplad till ditt bankkonto under en lång tid kanske du inte ens kommer ihåg det; mycket mer vet hur man stoppar de månatliga donationerna. Du är med största sannolikhet här just nu eftersom du tittar på hur du avbryter ACLU månadsdonationer.

Sättet som ACLU tar emot donationer är online, per telefon, eller så kan du skicka en check till deras medlemsavdelning. Vissa människor donerar pengar och gåvor också till de hårt arbetande människorna i ACLUs medlemsavdelning. Minsta donation som de accepterar är $5 per månad. Om du antingen vill ändra din mängd månatliga donationer eller avbryta den kan du ringa numret 888-567-ACLU. Du kommer att behöva vänta cirka tre dagar för att de ska avbryta din månatliga donation. Det kan också vara en bra idé att veta hur man avbryter en månatlig donation till välgörenhet.

Vad har ACLU varit känt för?

ACLU försvarar och bevarar den amerikanska medborgarens rättigheter skyddade av landets lag och konstitution. Om du letar efter specifika områden där ACLU aktivt har försvarat, kanske du är intresserad av att läsa den här listan. Här är de två översta ämnena som för närvarande är i stort.

#1. HBTQ-rättigheter

Som vi alla vet har hbtq-gemenskapen varit på en ökning i publicitet. Men tyvärr har många inte fått ett så varmt välkomnande, och flera gånger har det kommit till en punkt där grundläggande mänskliga rättigheter har ignorerats. ACLU har länge försvarat rättigheterna för hbtq-gemenskapen. Ett av deras mål är att se till att alla i det samhället kan höra hemma överallt och leva utan att bli diskriminerade eller trakasserade.

Dessa kamper för att försvara hbtq-gemenskapen har pågått så långt som till 1930-talet. Vi kan föreställa oss att fallen aldrig slutar för närvarande. Men de har avsevärt bidragit till att göra framsteg för dem i domstolarna och den allmänna opinionen.

#2. Kvinnors rätt

Försumliga kvinnor? Mer som försummelse av kvinnors rättigheter. Det är känt att kvinnor har fått en underlägsen ställning i samhället. Det är sant att många har drivit till de högre positionerna, men deras resa var mer sannolikt än inte fläckad av det faktum att de var tvungna att sexualiseras för att klättra upp. Det är okunnighet om deras mänsklighet och rättigheter.

Historien har haft en hel del berättelser om kvinnor som kämpar för jämställdhet på ett sätt som de inte känner sig nedsedda på. Inte den sarkastiska typen av jämlikhet, utan den som passar deras biologiska olikhet och som ändå tillåter dem att kunna använda sin fulla potential.

It’s A Wrap!

Vi hoppas att du har lärt dig vad ACLU har bidragit med till samhället och att dina donationer är till en god sak. Förståeligt nog behöver vi ibland gränser för vår ekonomi, och lyckligtvis vet du nu hur du avbryter ACLU månatliga donationer. Kom ihåg att vänta tre arbetsdagar innan detta träder i kraft. Tack för att du läser den här artikeln. Du kanske är intresserad av att läsa relaterade artiklar; vet varför är organdonation viktigt och varför är bloddonation viktigt.