Deprecated: Function wp_get_loading_attr_default is deprecated since version 6.3.0! Use wp_get_loading_optimization_attributes() instead. in /home/datfvcoarn/domains/krostrade.se/public_html/wp-includes/functions.php on line 6085

Hur får man veck ur skorna med en hårtork? 4 enkla steg!

Genom att berätta hur du får bort veck ur skorna med en hårtork, ska vi lösa ditt problem. Att vecka ut skorna är en ganska enkel process och vissa hushållsartiklar räcker för att få dig att sticka ut i en sammankomst. Vi älskar alla oveckade och snygga skor, men vecken tillåter oss inte att lämna det goda intrycket på andra.

Oavsett om skon är av läder (patent, exotisk eller vanlig) kan den inte löpa från veck. Alla typer av sneakers, sneakers, canvas och stövlar komprimerar och bildar veck.

Men oroa dig inte, du kan enkelt göra din sko skrynklig. I den här artikeln kommer du att lära känna en komplett procedur för att skrynkla dina skor med hjälp av en hårtork. Vi har även lagt till några tips och tricks för att hålla dina skor i toppskick.

Steg för att få veck ur skorna med en hårtork

Du måste ha läst någonstans att när vi träffar en ny person är det första han lägger märke till våra skor. Det är därför skor ska vara rena, fria från veck och glänsande nog att visa dig som en bra kille. Läs den här steg-för-steg-guiden om du vill veta hur du får bort veck ur skorna med en hårtork.

Steg# 1. Rengör skorna

Ta en borste eller trasa och rengör damm och smuts från ytan på skon. Använd valfri läderrengöringsprodukt om det finns några envisa märken. Lägg sedan ett skoträd eller strumpor inuti för att ge skon en slät yta. Är ni klara? Låt oss gå till nästa steg.

Steg #2. Slå på hårtorken

Anslut hårtorken och ställ in värmeinställningarna på medium. Flytta hårtorken till det veckade området från ett avstånd av 10 tum. Se till att inte ha fönen på ett ställe i mer än en minut eftersom värmen kan smälta limmet på yttersulan och skons övre del.

Steg #3. Massera in skoytan

Massera in skon med fingret för att lösa vecken. Fortsätt att upprepa denna process tills skon verkar ny. Låt skon svalna innan du tar bort skoträdet och voila! Du är redo att dyka upp med dina perfekt snygga skor.

Steg #4. Applicera balsam plus skokräm

Vill du ge dina skor glans? Applicera en liten mängd skobalsam på skorna. Putsa sedan dina skor och vänta tills de har torkat. Buffa det torkade lacket med en borste eller tygbit och du är klar.

Varför blir min sko skrynklig?

Många faktorer är inblandade i att skapa veck på dina skor. Det vanligaste är att när du går medan du har skorna på sig, komprimeras deras material för att skapa rynkor. Dina skor är också mer benägna att få veck om de inte är i enligt din fotstorlek. Bär alltid välsittande skor av god kvalitet för att minska veck. Rynkor kommer att ta sig fram oftare om ditt skotyg är av låg kvalitet. Dessutom, om du hatar att minska dina skor, välj semi-cap eller full cap-toe snarare än skor med vanlig design och hel snitt.

Kan jag rycka ut skorna utan en hårtork?

Svaret på denna fråga är positivt. Några andra sätt att ta bort veck inkluderar att stryka skorna efter att ha lagt en fuktig handduk på dem. Människor använder också en fuktig trasa som värms upp i mikrovågsugnen för att eliminera vecket. Läderbalsam eller olja kan också vara effektiva. Här är sätten hur du gör dina sneakers lös.

Hur man minskar vecket från skorna

Du kan följa några enkla tips och tricks för att hålla dina skor i perfekt smidigt skick.

Tips #1. Skoträd

Skoträd är billiga och lättillgängliga. De kommer på första plats när vi pratar om att hålla skon från att skrynklas. Ett par skoträd tillåter inte att vecken bildas på dina skor och du kommer alltid att hålla dig spänningsfri. Dessutom tar ett skoträd av cederträ bort den otäcka, outhärdliga och pinsamma lukten från skorna.

Tips #2. Skosträckarspray

Denna spray hjälper till att sträcka materialet i skor som i slutändan stoppar rynkbildningen. Prova skosträckarsprayen på skorna som du bär varje dag. Eftersom ingen har tid att minska skorna dagligen eller placera och ta bort skoträden.

Tips #3. Sneaker shield

Tåboxområdet blir lätt skrynkligt och ser dåligt ut. Sneakerskölden är lösningen på det här problemet eftersom det är en specialdesignad skoträd som är ganska skrynkeldämpande från tåboxområdet.

Tips #4. Läderbalsam

De skor som du inte har på dig rutinmässigt blir lätt skrynkliga. Dessa veck kan minskas genom att återfukta skorna. Beställ ett läderbalsam eller olja för att undvika att skorna torkar och sedan skrynklas.

It’s A Wrap!

Oavsett om det är skavmärken eller veck på dem, ser det dåligt ut på skorna. Vi förstår att detta inte är mindre än en huvudvärk, det är därför vi skapade den här guiden om hur man får bort veck ur skorna med en hårtork.

Läs relaterade artiklar; vet hur man får ut vaxet ur mattan med hårtork och hur man smälter kritorna med en hårtork.