Vad andra madrasser jämför med Puffy Madrass

Om du vill veta vad andra madrasser jämför med Puffy madrass, hittade vi sju märken att granska och lägga sida vid sida med Puffys flaggskeppssäng. De är Awara, Purple, Nectar, Leesa, Layla, Casper och Tuft and Needle. I slutet av denna artikel, förvänta dig att bli mer bekant med de olika skummadrassen.

Därför kan du ha nytta av att känna till frågorna när du köper en madrass.

Vilka madrasser är jämförbara med Puffy?

Awara madrass

Awara -madrassen skiljer sig från den ursprungliga Puffy -madrassen eftersom det är en hybridsäng. Som ett resultat skulle det vara mer meningsfullt att jämföra Awara -madrassen med Puffy Lux eller Puffy Royal. Och eftersom det är dyrt, låt oss lägga Puffy Royal sida vid sida till Awara -madrassen.

Awara -madrassen känns också plysch att sova på, som Puffy Royal. Men till skillnad från Puffy Royal har den en eurotopp. Det är till och med en organisk madrass gjord av latex jämfört med Puffy Royal med syntetiskt skum.

Och om du vill veta mer om märkena själva, läs gärna vår recension mellan Awara vs Puffy -madrasserna.

Lila madrass

En skummadrass som ofta jämförs med den Puffiga madrassen är den lila madrassen. Till skillnad från Puffy -madrassen kan du dock välja komfortnivå för den lila madrassen. Varje säng är också unik, där den lila madrassen använder ett GelFlex -nät, medan Puffy -madrassen använder ett gelmolnlager.

GelFlex -gallret är ansvarigt för den lila madrassens stödjande och vaggande känsla. Det liknar också gelmolnskiktet på Puffy -madrassen som håller madrassen sval. Båda sängarna är dock allergivänliga och tillverkade i USA.

Vi har också granskat Puffy madrass kontra lila separat, så läs det snabbt för att veta mer om sängarna.

Nectar madrass

När det gäller sängar med minneskum nämns ofta Nectar -madrassen. Att jämföra den med Puffy -madrassen kommer dock att avslöja en liknande känsla eftersom den är rankad 6,5 på fasthetsskalan. Därför kan de flesta sliprar använda både Nectar- och Puffy-madrassen eftersom de är medelstora.

En annan likhet mellan de två madrassmärkena är att du kan använda dem på valfri bas, ram eller grund. Och det bästa av allt är att de är CertiPUR-US-certifierade för att säkerställa madrassens säkerhet från kemikalier. Du kan läsa vår recensionsartikel som jämför Nectar vs Puffy -madrassen för att veta mer.

Leesa madrass

När vi granskade Puffy vs Leesa erbjuder Puffy fortfarande en längre garantitid med livstidsgaranti än Leesas 10-åriga garanti. Leesa erbjuder dock två skummodeller och två hybridbäddar än Puffy med en skumsäng och två hybridmadrasser. Med detta sagt skulle det vara mer meningsfullt att jämföra Leesa Original med Puffy-madrassen, som båda känns medelstora.

Leesa Original och Puffy-madrassen har tre lager med två 2-tums skum och ett 6-tums skumlager för basen. Båda är också CertiPUR-USA-certifierade så att du kan känna dig trygg med sin säkerhet för din hälsa. Men om det är skillnad använder den förstnämnda inte ett fläckresistent överdrag som Puffy-madrassen.

Layla madrass

Precis som Puffy är Layla ett madrassmärke online, men det har bara två madrassalternativ än Puffy som har tre. Så det skulle vara vettigt att jämföra Layla -skummadrassen med Puffy -skummadrassen. Men om du vill se varumärket sida vid sida, kolla vår recension mellan Puffy vs Layla.

Layla -madrassen skiljer sig från Puffy -madrassen eftersom den använder koppar för temperaturreglering än den senare som använder gel. Det är också vändbart med en mjuk och fast sida jämfört med Puffy, som inte är vändbar och bara känns mediumfast. Båda sängarna är dock kompatibla med vilken sovyta som helst.

Casper madrass

När det gäller madrasser med memory foam, tenderar Puffy att bli jämfört med Casper. Vi har också granskat båda märkena i Puffy madrass vs Casper om du vill se policyn för varje företag. Med detta sagt, vad är skillnaden mellan Puffy memory foam madrass och Casper memory foam madrass?

Både madrasserna Casper och Puffy är designade för att andas för att hålla dig sval hela natten. Casper har dock zonerad support, som bara finns i Puffy Royal. Dessutom kan du få Casper Original som en hybrid, där Puffy -madrassen bara är en skumsäng.

Tuft and Needle madrass

Eftersom Puffy -madrassen kommer i en låda kan du förvänta dig att den blir jämförd med Tuft and Needle. Och som vi ser i vår recension av Puffy vs Tuft and Needle madrass erbjuder båda märkena konkurrenskraftiga prispoäng jämfört med andra skumsängar. Så det som återstår att se är egenskaperna hos Tuft and Needle Original madrassen och Puffy madrassen.

Puffy madrassen och Tuft and Needle Original madrassen är båda 10 tum tjocka. Den senare är dock fastare, vilket gör den mer idealisk för rygg- och magsjuvar än Puffy -madrassen som är utformad för att passa alla sovpositioner. Tuft och Needle använder också grafit för att bekämpa värmehållning, medan Puffy madrassen bara använder gel.

Slutsats

var den här artikeln hjälpsam? Vi diskuterade vad andra madrasser jämför med Puffy madrasser och fick reda på att det ofta jämförs med Awara, Purple, Nectar, Leesa, Layla, Casper och Tuft and Needle madrasser. De flesta av dem har likheter i lager, andningsförmåga och fasthet, så att välja beror i slutändan på dina preferenser.