Var kan man köpa Amerisleep Madrass: Köpguide

De som behöver veta var man kan köpa Amerisleep -madrass kan kolla återförsäljarna i den här artikeln. Medan Amerisleep huvudsakligen säljer online är det bra att veta var deras utställningslokaler finns. Du kommer också att bli bekant med de bästa Amerisleep -modellerna.

Visste du att Amerisleep också är bland de bästa butikerna för att köpa en madrass? Överväg att ge den artikeln en snabb läsning så att du kan jämföra Amerisleep med andra populära butiker.

Kan du köpa Amerisleep i butiker?

Det bästa stället att köpa en Amerisleep -madrass är på deras officiella Amerisleep -webbplats. Enligt Amerisleep har de också olika madrasser i USA. Det finns dock ingen lista över officiella partners och återförsäljare om du är nyfiken på andra butiker för att skaffa en Amerisleep -madrass.

Det är alltid till hjälp att kolla in något madrassmärkes webbplats för att veta om de känner igen återförsäljare för sina produkter. Annars kanske du inte får en äkta madrass eller din garanti kanske inte ens erkänns. Med Amerisleep kan du antingen besöka deras onlinebutik eller kolla Amerisleep -butikerna närmast din plats.

Var kan jag prova en Amerisleep -madrass?

Det finns 12 Amerisleep -butiker över hela USA, och du kan hitta deras exakta butiker på varumärkets webbplats. Du kan välja mellan Oregon, Colorado, Texas och Arizona om du vill testa och se Amerisleep -madrasser personligen. Amerisleep har dock inga andra utställningslokaler, och de känner inte igen andra möbelbutiker om du undrar om du kan prova olika platser.

Oroa dig dock inte om du inte är nära någon av de 12 Amerisleep -butikerna. Deras webbplats är intuitiv och lätt att använda, och du har 100 nätter på dig att testa sängen. Företaget erbjuder till och med gratis frakt med alla Amerisleep -madrasser.

På tal om frakt över madrasser online, här är de bästa ställena att köpa en säng online, eller om du vill ha en specifik modell har vi granskat de bästa madrasserna online.

Hur lång tid tar det att skaffa en Amerisleep -madrass?

Amerisleep skickar vanligtvis sina madrasser inom 5 till 7 dagar, men det är också möjligt att uppleva frakt nästa dag. Observera att variabler som försäljning och högre krav också kan påverka din väntetid för att få din beställning. Men när madrassen har skickats behöver du bara vänta ytterligare 1 till 5 arbetsdagar tills den kommer.

Kommer Amerisleep i lådor?

Amerisleep -madrasser skickas via FedEx i en låda. Varumärket komprimerade sina sängar, och FedEx kommer att släppa dem där de vanligtvis lämnar dina andra paket. Här är vad du ska göra när din säng-i-låda från Amerisleep kommer:

 • Flytta lådan till ditt sovrum och ta ut den
 • Lägg den hoprullade madrassen på din säng och öppna plastöverdraget
 • Låt madrassen Amerisleep expandera för att slutföra plastborttagningen
 • Vänta tills madrassen har expanderat efter 24 timmar
 • Var är Amerisleep -madrassen gjord?

  Amerisleep-madrasser är tillverkade i USA, och de kommer från Kalifornien. Företaget levererar gratis frakt inom det kontinentala USA, men Amerisleep levererar inte direktfrakt utanför de lägre 48 delstaterna. Om du råkar vara från en annan plats väljer du en speditör med dina fraktkostnader.

  Hur lämnar jag tillbaka en Amerisleep -madrass?

  Du har 100 nätter på dig att returnera madrassen, men Amerisleep kräver minst 30 nätter för att testa sin produkt innan du accepterar en retur. Därefter måste du ange en behandlingsavgift på $ 99, och butiken kommer att utfärda en återbetalning. Du kan också avbryta din beställning så länge den inte har skickats.

  Hur lång är garantin på en Amerisleep -madrass?

  Alla Amerisleep-madrasser har 20 års garanti. De kommer att reparera eller byta ut din säng gratis under de första tio åren, och för de återstående tio har du rätt till en ersättningsmadrass med 50% rabatt. Se bara till att du köpte Amerisleep -madrassen från en originaldistributör eller återförsäljare.

  Vilken är den bästa Amerisleep -madrassen?

  Den bästa Amerisleep kommer att variera för varje användare, så det skulle vara mycket bättre att känna till frågorna när man köper en madrass. Du kan använda dem för att skapa kriterier för att välja bland Amerisleep’s skumbäddar och hybridsmadrasser. Båda typerna finns i olika fasthetsalternativ, så använd din sovposition för att hitta den perfekta madrassfastheten.

  Amerisleep -skumbäddar med minne

  AS1 -madrassen är bäst för rygg- och magsjuvar, medan AS5 -sängen är idealisk för sidosvängar. Om du vill ha en modell som passar de flesta kroppstyper och sovlägen, prova AS3 -modellen.

  Amerisleep hybridbäddar

  AS2-hybridmodellen är en mediumfast madrass, men om du vill ha en medelsäng, prova AS3-hybrid. Lätta sliprar som också vill ha mer dämpning kan prova AS5 -hybrid eftersom den är mjuk.

  Hur mycket kostar en Amerisleep -madrass?

  Amerisleep -skummadrasser varierar från $ 600 till $ 2.600, medan Amerisleep -hybridbäddar är från $ 1000 till $ 3.200. Butiken accepterar alla större kredit- och betalkort, men du kan också betala via direkt banköverföring. Och för dem på en budget, prova deras 0% APR -finansiering.

  Slutsats

  Svarade den här artikeln på dina Amerisleep -frågor? För att sammanfatta var man kan köpa Amerisleep -madrass, prova deras onlinebutik eller besök deras utställningslokaler i Oregon, Colorado, Texas och Arizona. Tyvärr är märket inte tillgängligt i andra återförsäljare, men att beställa online om du inte är nära en officiell Amerisleep-butik bör fortfarande vara problemfri.

  Besök deras officiella webbplats för att veta mer.