Var kan man köpa en madrass i NYC: 3 bästa butiker

De som behöver veta var man kan köpa en madrass i NYC kan överväga tre butiker. Vi diskuterar var du hittar dem, hur de levererar och om sängarna de erbjuder passar dig. Du lär dig också om fördelarna och fördelarna med att välja en specifik butik för din nya madrass.

Men om du har en gammal säng som du behöver bli av med, här är en fördjupad guide om bortskaffande av madrasser i NYC. Den separata artikeln lär dig vad du ska göra och inte i enlighet med policyn i New York City.

Bästa ställen att köpa madrass i NYC

Madrassfirma

Madrass Firm är bland de bästa butikerna för att köpa en madrass, och de har flera platser i New York. Du kan prova filialerna Madrass Firm i 7th Avenue, Union Square, Lexington 32nd, 9th Avenue, 3rd och 57th, Verdi Square, Upper West Side, Lexington Avenue, Upper East Side, Columbus Avenue, Harlem och Washington Heights. Du bör enkelt hitta deras exakta anvisningar på Madrass Firms webbplats.

Vad kan du förvänta dig när du köper från Mattress Firm New York? Madrass Firm har ett brett utbud av madrasser som passar alla individer i New York. Dessutom kan du förvänta dig att hitta stora märken som Serta och Beautyrest också.

Fördelar med att köpa från Madrass Firm

Madrassfirma lovar de bästa priserna för sina produkter. Enligt dem kommer de att matcha det annonserade priset på deras madrass om du hittar samma inom 120 dagar efter köpet. Detta är butikens så kallade 120-natt lågprisgaranti där du bara behöver ta med annonsen till deras butik.

Du får också 120 nätter med sömnprov, och Madrass Firm erbjuder olika leverans- och frakttjänster att välja mellan. De är silver-, guld-, platina- och diamanttjänsten, och var och en av dem innehåller andra praktiska alternativ med leveransen. Till exempel kan du välja leveransfönster, bära föremål till trappan, ställa in madrassen och basen, ta bort den gamla madrassen eller kontaktlös leverans.

NY madrass

Om du vill veta var du kan köpa en madrass i NYC, är ledtråden i själva namnet. Prova NY Madrass, vars huvudkontor till och med ligger i New York. Det är ett familjeägt och drivet företag som har sålt madrasser och möbler online sedan 2004.

Eftersom NY Madrass är ett onlineföretag kan du handla i ditt eget hem och anpassa allt efter vad som passar dig. Du kan också kontakta företagets kundservice för deras rekommendationer eller om du har andra frågor. Och eftersom du köper online och inte kan testa madrassen på egen hand, erbjuder NY Mattress en 100-nätters hemtest.

Fördelar med att köpa från NY Madrass

Den viktigaste fördelen med att köpa från NY Madrass är att leverans samma dag finns på madrasser, inklusive plattformssängar. Om du bor någonstans på Manhattan, Bronx, Brooklyn, Queens och Staten Island kommer NY Mattress till och med att leverera produkten gratis. Du behöver bara vänta mellan två till tre timmar så länge varan finns i lager och det inte är lördag.

Har du ingen på vardagarna för att ta emot madrassen? NY Madrass erbjuder även kvälls- och söndagsleverans för din bekvämlighet. Och om du inte är nöjd inom 100 dagar efter leveransen kan du byta madrassen mot en lägre bearbetningsavgift eftersom du kommer från New York.

Craigs sängar

Enligt The New Yorker, Yelp, Time Out New York och CBS New York är Craigs Beds bland de högst rankade madrassbutikerna i New York. De ligger nära Times Square på West 38th Street, Suite 605, New York. I Craigs sängar är madrasserna du hittar Beautyrest, Summerfield, Serta iComfort och madrasser för nästa dag.

Du kan också använda företagets shoppingverktyg på deras webbplats. De inkluderar komfortguiden, handla efter sovposition, vilken typ av madrass som passar mig och sömnråd för att hjälpa dig att få den perfekta modellen för dina behov och preferenser. Du kan också boka ett möte om du vill se sängarna i deras madrassaffär.

Fördelar med att köpa från Craigs sängar

Leverans nästa dag är möjlig med Craigs sängar om de har modellen i sina lager. Det är dock bäst att få schemalagd leveranstid efter 24 timmars köp och ett fönster på 3 till 4 timmar på leveransdagen. Craigs sängar erbjuder också gratis White Glove -leverans på alla sina madrasser.

Och om du befinner dig i de fem stadsdelarna i New York City kommer företaget att ta bort och kassera din gamla madrass åt dig. Hur är det med provperioden? Företaget har 90 dagars komfortgaranti, och du kan också byta sängen mot samma storlek.

Finns det leverans av madrasser samma dag i NYC?

Madrassbutiker som NY Madrass erbjuder leverans samma dag. Sleepare kommer också att leverera din madrass samma dag som du beställde den om du gjorde den innan deras sluttid. Annars kan du få det nästa dag före 20.00.

Slutsats

Och det är allt! För att sammanfatta var du kan köpa en madrass i NYC kan du prova Madrass Firm, NY Madrass och Craigs Beds. Vissa butiker erbjuder till och med leverans samma dag, och du kan få andra förmåner eftersom du bor i New York.

Vi hoppas att den här listan ger dig en uppfattning om var du kan få en ny säng. Om du har andra frågor kan du kontakta varje företags kundservice.