Deprecated: Function wp_get_loading_attr_default is deprecated since version 6.3.0! Use wp_get_loading_optimization_attributes() instead. in /home/datfvcoarn/domains/krostrade.se/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078

Vem gör Bernettes symaskiner: Är de bra?

Svaret på vem som tillverkar bernettes symaskiner är Bernina Textile Group. Vi kommer att diskutera detta märke nedan och jämföra till och med bernette med Bernina. Du kommer också att veta mer om vad du kan förvänta dig med symaskinerna från detta märke.

Är du också nyfiken på andra symaskinmärken och vilka som tillverkar dem? Bläddra gärna igenom vår blogg för att ta reda på olika tillverkare, till exempel vem som tillverkar Eversewn symaskiner, till exempel.

Vem tillverkar Bernettes symaskiner?

Är bernettes symaskiner tillverkade av Bernina?

Bernina Textile Group tillverkar bernettes symaskiner. Bernette är ett Berninamärke, och maskinerna marknadsförs för att vara lämpliga för nybörjare eller de som inte har mycket sömnadserfarenhet. Deras officiella hemsida har också en butikslokalisering, så att du enkelt kan hitta närmaste återförsäljare där du bor.

Var tillverkas Bernettes symaskin?

Vi vet alla var Bernina symaskiner tillverkas, som kan vara i Schweiz eller Thailand. Det är värt att notera att Bernina själv grundades för över 125 år sedan, medan bernette själv lanserades 1989. Odette Ueltschi skapade detta oberoende varumärke; därav namnet var en kombination av Bernina och Odette.

Därför tillverkas bernettes produkter som symaskiner, broderier och överlockningsmaskiner från samma fabriker där Bernina -enheter tillverkas. Varumärket bernette erbjuder också samma kundsupport och utbildningskvalitet från Bernina. Och om du vill köpa en bernette symaskin har de olika oberoende och auktoriserade återförsäljare i hela USA.

Är Bernette ett bra märke?

Bernette är ett bra symaskinmärke eftersom det följer de normer som Bernina har satt. Du kan till och med hitta recensioner och bloggar som berömmer bernette -maskiner för att stödja denna förväntan. Så om du är nöjd med de schweiziskt designade enheterna från Bernina är det värt att överväga att skaffa en bernette symaskin.

Låt oss prata om bernettes symaskiner för att ge dig en snabb uppfattning om vad du kan förvänta dig av detta märke:

Mekaniska bernettes symaskiner

 • bernette 05 Academy
 • bernette 05 Crafter
 • bernette 33
 • bernette 35
 • bernette sy & amp; go 1, 3 och 5
 • Bernette 05 Academy marknadsförs av bernette som en hållbar och kraftfull allroundmaskin. Den har 30 stygn och har 12 pressarfotsulor som hjälper dig att arbeta med olika projekt. Den har också en snabb motor och ett stort syutrymme för bekvämlighet under sömnad, oavsett material eller storlek.

  Sy-& go-modellen på ingångsnivå från bernette är den mekaniska sy & amp; go 1. Det är en prisvärd och enkel symaskin som är perfekt för nybörjare. Du kommer att få fyra pressarfötter som standard med denna modell för att enkelt sy blixtlås och knapphål.

  Elektroniska bernettes symaskiner

 • bernette 37
 • bernette 38
 • bernette 77
 • bernette 79
 • bernette sy & amp; go 7 och 8
 • Bernette 37 marknadsförs av bernette som en prisvärd, kompakt och datoriserad modell. Den har en gedigen konstruktion och är intuitiv att använda av nybörjare. Tack vare dess start/stopp -funktion kan du enkelt sy hörnen smidigt.

  Om du vill ha en datoriserad symaskin för sy & go bernette, är sy & amp; go 7 ett utmärkt alternativ. Bernette kallar detta en modell för ambitiösa avlopp på grund av den mängd sömmar du kan göra med det. Du kan också enkelt justera syhastigheten för att passa materialet eller projektet.

  Vad är skillnaden mellan Bernette och Bernina?

  Bernina grundades 1893, medan varumärket bernette lanserades först 1989. Därför var Bernina längre i sybranschen, och det har byggt upp sig ett rykte genom att tillhandahålla symaskiner i schweizisk kvalitet. Bernette gjordes dock också av Bernina, så även om modellerna är billigare kommer du fortfarande inte att sakna kvalitet.

  Bernina 435 vs bernette 37

  Bernina 425 har en 4,3-tums färgad pekskärm för en mer intuitiv upplevelse med kontrollerna. Den använder också en jumbo spole, erbjuder enkel nåltrådning och justerbart fottryck. Bernette 37, å andra sidan, erbjuder 170 mm syutrymme, ett drop-in kroksystem, 50 stygnmönster, ett 1-stegs knapphål och 700 stygn per minut.

  Bernina 335 vs bernette 33

  Bernina 335 är lämplig för nybörjare eller till och med för dina barn som precis börjat sy. Det är lätt att trä, inklusive att göra knapphål. Bernette 33, å andra sidan, är en prisvärd grundläggande symaskin med robust konstruktion och kan 15 stygn som passar de flesta projekt.

  Vilken är den mest grundläggande Bernina symaskinen?

  Eftersom bernette är ett varumärke av Bernina som marknadsförs för att tillhandahålla prisvärda och nybörjarvänliga enheter kan du också undra vad som är den mest grundläggande Bernina-enheten. Att bläddra i deras katalog hjälper dig att jämföra olika Bernina symaskiner, och den som ser enklast ut är Bernina 325. Den kallas av märket en liten men stor affärsmodell.

  Här är de funktioner du kan förvänta dig med den här modellen:

  • LCD -skärm
  • 6,3-tums syutrymme
  • CB -kroksystem
  • Halvautomatisk nålträdare
  • 900 stygn per minut
  • Minne
  • Skjut hastighetskontroll
  • 97 stygn och manuellt knapphål

  Slutsats

  var den här artikeln hjälpsam? Vi diskuterade precis vem som tillverkar bernettes symaskiner och upptäckte att det är Bernina. Du kan förvänta dig samma kvalitet från Bernina med bernette till ett överkomligt pris, perfekt för nybörjare.

  Vi rekommenderar dock också att du läser hur du köper en symaskin. Det hjälper dig ytterligare att veta om bernette -modellen du ser är perfekt för dina behov.