10 enkla steg för hur man gör husbilsgardiner

Hur man gör husgardiner är inte långt ifrån sig. För att göra en måste du vara kunnig och kunna följa guiderna i den här artikeln. Campinggardiner, som andra gardiner, spelar en roll för att skydda människors integritet antingen på arbetsplatsen, i husbilen eller i hemmet.

I en husbil använder vi en husdjursgardin för att skydda skåpbilsinnehållet långt ifrån. Material som används vid tillverkning av husdjursgardiner inkluderar; tygmaterial, sax, nål, tråd, symaskin och måttband.

Steg för att skapa gardiner för husbil

När du tillverkar husgardiner finns det olika steg som krävs. Nedan följer tio steg som svarar på dina frågor om hur du gör husgardiner.

Steg # 1: Gör mätningar av fönstren

Det första steget vid tillverkning av husgardiner är att ta fönstrets mätning. Du hänger gardinerna på fönstren och dörrarna. Därför är det viktigt att mäta fönstrens och dörrarnas dimension.

Gör detta för att se till att det inte finns utrymme för slöseri. Du får den aktuella längden på gardinen genom detta.

Steg 2: Ta mätningarna av tygmaterialet

Nästa steg för hur du gör husbilsgardiner är att mäta tyget. Efter mätning av fönster och dörrar, mät tygmaterialet. Längden på ditt tygmaterial beror på fönster- och dörrlängder.

Tänk på tygerna och tänk på designen du vill ha för husbilsridån. Stilen på din husbilsridå avgör hur du skär.

Steg 3: Klipp tygmaterialet

Klipp tygmaterialet med hjälp av de mått som förklaras i steg 2. Människor utformar också dessa gardiner med olika stilar. Eftersom det är attraktivt och den första metoden när en besökare går in i vardagsrummet eller sovrummet.

Så, din skärning beror på vilken stil du vill ha. Du behöver också lite mode och design för att ha en bra design.

Steg 4: Vik de klippta materialen och fäst dem tillsammans

Dessa klippta material är vikta, markerade med vit krita och fästs därefter. Gör detta för att få exakt hemming och för att undvika misstag.

Steg # 5: Sy markeringarna för att skapa en tunnel för att passera gardinstänger

Det kan sys en eller två gånger, beroende på hur länge du vill att det ska stanna.

Steg # 6: Klipp det sydda tyget i två lika stora delar (vertikalt)

För det första fönstret, skär i två för att underlätta öppning och stängning av gardinerna. Dessutom kan den lämnas och öppnas på vilken sida som helst, antingen från vänster eller höger. Den kan också vikas i intervaller beroende på väderförhållandena.

Steg 7: Ordna kanterna

Kanterna på de klippta gardinerna rengörs antingen genom att trimma eller genom att sy igen. Det ger dig en fin husbilsgardin efter produktion.

Steg 9: Trä de gjorda gardinerna

Skapa ett hål i ytterkanten på slutet av varje gardin. Gör detta så att gardinstängerna passerar utan friktion.

Steg # 10: Fäst gardinerna på stavarna

Placera ett ankare vid fönstret där du fixerade gardinstänger. gardinerna fästs på stängerna och hängs på ankaret. Därför har du slutfört stegen och gjort husbilsgardinerna redo.

& nbsp;

Vad kostar produktionen av husbilsgardiner?

Bara en liten dollar! Produktionskostnaden för husbilsgardiner är inte för hög om du följer stegen ovan för att tillverka husgardiner.

Därför har varje genomsnittlig ung person råd med materialet för sin produktion. Du kommer att använda en liten dollar för att köpa utrustning och tygmaterial som används.

Dessutom behöver du inte en bransch för tillverkning av husgardiner. Du kan producera i ditt hem.

Det första steget är att göra materialen redo.

Hur lång tid tar det att producera gardiner för husbil?

Om cirka 6 timmar eller mindre bör du kunna avsluta en och be om mer. Det tar inte evigt att tillverka dessa gardiner. Du måste ha förstahandsupplevelse innan du går ut i produktion.

Det tar tid om du inte har någon information om hur du syr. Även vid det fortsätter människor att göra dessa gardiner på egen hand. Det tar några timmar när du är dedikerad.

Genom att använda stegen ovan för att skapa en husdjursgardin blir det enklare för dig.

Finns det något åldersintervall för tillverkning av husgardiner?

Det finns inget åldersintervall för tillverkningen av dessa gardiner. Vem som helst som kan läsa de tio stegen för hur man gör husgardiner och förstår det.

Genom att tillämpa principerna kan du skapa en för ditt personliga eller kommersiella bruk. Det är bra att veta att det inte finns någon könshinder också. Man och kvinna i alla åldrar som kan förstå de steg som är inblandade kan producera en gardin för sig själva.

Alla som är villiga att våga sig på något nytt kan alltid starta med att prova nya saker. Människor som är mycket nyfikna på att lära sig nya saker kommer alltid att gå för någon ny utveckling.

Var finns Campervan-gardiner mest?

Husbilar har mycket last som de inte ser offentligt förrän de kommer till marknaden. Därför använder du dem för att täcka långa skåpbilar som transporterar varor från plats till plats för att säkerställa total integritet.

Du kan också se gardiner för husbil på kontoret på grund av den integritet som tillhandahålls. Dessa gardiner är lätta att underhålla. Hem använder husbilsgardiner för estetik och skydd mot solljus.

Slutsats

Att skapa husgardiner är aldrig ett problem för människor som är redo och villiga att följa stegen. Det är viktigt att lära sig att göra gardiner för husbil.

Följ de tio stegen för hur du gör en husbilsgardin och gör en till dig själv. Det sparar dig från kostnaden för att köpa nya gardiner.

Du gör en husdjursgardin av tygmaterial, du underhåller den genom att tvätta med tvättmedel och stryk om det behövs.

& nbsp;