Hur man använder en Leachco-kudde

Att lära sig att använda en Leachco-kudde är en stor hjälp för att få en behaglig sömn. Därför är det ganska populärt för gravida kvinnor och de med kronisk ryggsmärta.

Kroppskuddar är en av de bästa typerna av kuddar för att få en god natts sömn och känna dig bekväm i sängen. Detta beror främst på deras stora kroppslängd som du kan kela för att sova.

Vad är Leachco?

Leachco är ett hushållsnamn i babyproduktindustrin. Detta långvariga företag är specialiserat på att tillhandahålla högsta komfort för mammor och spädbarn. Leachco-kuddar är designade av en registrerad sjuksköterska och mamma. Den första erfarenheten av moderskap och hennes medicinska kunskaper gjorde det möjligt för Leachco att skapa en produkt som tillgodoser behoven hos gravida kvinnor och mödrar till nyfödda barn.

Kuddarna som Leachco erbjuder stöder rygg, höft, mage, huvud och nacke under hela graviditeten och även efter att barnet är födt!

Leachco erbjuder olika typer av kuddar, till exempel Back ’N Belly, Snoogle Jr och Body Pillows. Men deras mest populära kudde är Leachco Snoogle-kudden. Leachco kudde har många utmärkta funktioner för en kroppskudde. Det kan konturera din kropp och till och med anpassa sig till olika höjder och positioner, vilket hjälper dig att få en god natts sömn.

Hur man använder en Leachco-kudde

Så här kan du använda en Leachco-kudde för att maximera stöd och komfort:

Steg 1. Hitta din bekväma sovposition

Ett av de bästa sätten att sova bra är att ha en bekväm position. Så innan du använder en kroppskudde eller lär dig hur du använder en, hjälper det dig att först avgöra din mest bekväma sömnstil.

Det första steget är att räkna ut den viloläge som passar dig bäst eftersom inte alla människor har samma position. Även om det finns en generellt bra sida som alla kommer att tycka om, som sover på sidan.

Naturligtvis, välj vad som är bäst för dig eftersom vissa individer har specifika sovpositioner. Till exempel, om du har underliggande hälsoproblem, kanske det inte är lämpligt att sova på din sida. Om du behöver hjälp med att avgöra, kan du alltid rådfråga din läkare.

Men rätt sovposition beror på olika faktorer som inkluderar din personliga preferens, liksom ditt medicinska och fysiska tillstånd. Några av de faktorer du bör tänka på är din ålder och om du har smärta i rygg och axlar.

Om du snarkar kan det betyda att du har sömnapné. Det är också anledningen till att du inte får tillräckligt med vila när du sover. En annan faktor är om du är gravid. Saken är att det är svårt att hålla sig i din bästa sovposition när du sover.

Detta beror på att kroppen tenderar att återgå till vad den är mer bekant med. Men det är därför rätt kudde är avgörande. Det som är bra med Leachco-kudden är att den kan stödja kroppen oavsett position.

Med det sagt, prova först olika sovpositioner för att ta reda på vad som är perfekt för din nuvarande hälsa. När du väl har hittat viloläget som passar dig kan du gå vidare till nästa steg.

Steg 2. Forma din kudde

Du vill forma Leachco-kudden så att den passar din sovposition. Du kan använda en Leachco-kudde för olika sovpositioner tack vare den långa kroppen. Om du har hittat den perfekta sovpositionen kan du forma kudden efter dina önskemål.

Du kan omforma din Leachco-kudde på praktiskt taget oändliga sätt. Några av de former du kan göra inkluderar:

Rygg mot rygg

Det handlar om att slingra kudden på ryggen med ena änden på nacken och den andra mellan benen. Denna position stöder hela ryggen och justerar dina höfter, nacke, ryggrad och ben.

Tummy Tuck

Detta är motsatsen till rygg mot rygg, där du slingrar kudden framför. Med din mage säkert inbäddad stöds din kropp tillräckligt för graviditet eller efter operation.

Virveln

Som namnet antyder är din kudde omformad som en virvel för att stödja din rygg. Det är den perfekta formen för att läsa eller titta på TV, vilket effektivt lindrar nack- och ryggsmärtor. Förutom dessa tre finns det fler former du kan göra. Du kan linda Leachco-kudden runt kroppen på något sätt för utmärkt stöd under vila eller sömn.

Steg 3. Sova som en baby

Det sista steget är det viktigaste eftersom det är det roligaste, det vill säga att sova gott med din Leachco-kudde. När du väl har hittat rätt form som stöder din ideala sovposition kan du nu uppleva en sund sömn.

Det hjälper också avsevärt om du kan hålla ditt rum mörkt och vid den perfekta temperaturen för en natt med mer inducerande sömn. Du kanske har den bästa kroppskudden i ditt sovrum men kom ihåg att andra faktorer spelar in också under en natt med god sömn.

Slutliga tankar om hur man använder en Leachco-kudde

Hur man använder en Leachco-kudde är inte komplicerad alls. Det kan till och med vara kul att forma den fluffiga men robusta kroppen i olika former. Med stegen som nämns ovan kan du nu få en vilsam sömn, bli lättad från nack- och ryggsmärtor eller något obehag som håller dig uppe på natten.