Hur mycket kostar krammadrassen? Bästa köpguiden

Svaret på hur mycket är Cuddle -madrassen är $ 1200 och högre. Vi kommer också att diskutera nedan vad som gör denna säng unik och om priset är motiverat. Och som en bonus kommer vi att prata om billiga madrasser för dem som har en budget.

Men eftersom Cuddle inte längre säljer madrasser rekommenderar vi att du läser den här guiden om hur du gosar med en kudde. Gos har många hälsofördelar, så du bör överväga en kudde om du inte längre hittar just den här madrassen.

Hur mycket kostar en krammadrass?

Cuddle madrassen kostar allt från $ 1299 till $ 2099. Det kommer också med en 90-dagars provperiod som liknar de flesta skumsängar på marknaden. Och när den väl kommer, gör du själva monteringen genom att sätta in metallstavarna i varje lager för lamellerna.

Hur är det med garantin? Cuddle-sängen erbjuder 25 års begränsad garanti för den ursprungliga köparen. Denna produkt är dock inte längre tillgänglig från 2021.

Vad är en mysbädd?

Cuddle -madrassen blev populär, särskilt bland par som delar säng. Det är en skumsäng med lameller för bekvämare kram med din partner eftersom dina armar och ben lätt kan linda runt dem. När Cuddle -madrassen introducerades på marknaden är det den första produkten med sådana funktioner som drar många intresserade köpare.

Typer av krammadrasser

Cuddle-madrassen kan antingen levereras som en PU- och skumgelsäng med minne. Den senare använder gelinfunderat skum på det övre och nedre lagret som hjälper till att kyla användaren. Så om du är en varm sovhytt, vill du skaffa Cuddle Madrass Memory-Gel istället för Cuddle Madrass PU.

I båda typerna hittar du skumlameller vid sängens fot och huvud så att dina armar och ben kan gå under din partner när du kramar. Sedan är det första lagret i gosbädden två tum tjockt minneskum, följt av ett fem och en halv tum högskum. Slutligen är det nedre lagret på Cuddle -madrassen en tum med minneskum, så att du kan vända det vid behov.

Är Cuddle -madrassen bekväm?

Komfort är subjektivt, och användarna varierar i sina upplevelser när de sover på Cuddle -madrassen. Eftersom den är utformad med endast kramning i åtanke, kanske den inte ger bästa stöd och tryckavlastning för långvarig användning. Dessutom kommer du att använda det med ett lakan, och lamellerna kommer inte att vara lika tillgängliga.

Cuddle-sängen är medelfast när det gäller fasthet, men du kan också vända den om du föredrar en fastare yta. Om du vet hur ofta du ska vända en madrass, skulle det också vara fördelaktigt för dess livslängd. Och slutligen, kom ihåg att din sovposition dikterar rätt stöd du behöver i en säng.

Tyvärr är lamellerna kanske inte det bästa valet om du sover på grund av de rörliga delarna. Som ett resultat får du inte konsekvent stöd på rygg och höfter, vilket leder till kroppssmärta.

Vad är den billigaste och bekvämaste madrassen?

Den billigaste madrassen du kan få på marknaden kan vara runt $ 499, beroende på material och storlek. Till exempel erbjuder Nectar en dubbelsidig minneskummadrass för endast $ 499 och ibland även tillbehör och gratis frakt. Om du stramar på budgeten kan du till och med söka efter kvalifikationer och betala endast $ 42 per månad.

Kom dock ihåg att bland de frågor du måste ställa när du köper en madrass, är om det kommer att vara bekvämt. Nectar -sängen är bland de billigaste och mest bekväma madrasserna eftersom den använder minneskum som överensstämmer med den sovande. Kontrollera dock alltid madrassens material och fasthet om de komplimangerar din kroppstyp och sovvanor.

Vad är den billigaste typen av madrasser?

Den billigaste typen av madrasser är en begagnad madrass, men du kan också få en ny säng för under $ 200. Det finns skum och innerspring hybrid madrasser online som är under $ 200. Vissa memory foam -sängar kan också kosta under $ 500 om du föredrar materialets konturegenskaper.

Om du verkligen vill spara mer när du handlar en ny säng, är det här den bästa tiden att köpa en madrass. Dessa månader är när butiker och märken erbjuder prissänkningar, försäljning och andra freebies med sina sängar. Så om du vet hur du markerar din kalender kanske du får en dyr madrass till hälften av det ursprungliga priset.

Hur mycket kostar den genomsnittliga madrassen?

Det genomsnittliga prisintervallet för en madrass är från $ 200 till $ 1500. Kom ihåg att de finns i olika konstruktioner och storlekar, så det är inte förvånande att se ett brett prisklass. Men om du undrar hur mycket du ska spendera på en madrass, finns det några viktiga punkter att tänka på.

Du kan alltid ange en budget när du handlar och hålla dig till den för att säkerställa att du inte spenderar för mycket när det behövs. Jämför flera märken av samma madrass typ, och du bör hitta den billigaste modellen. Observera dock att det alltid sparar pengar om du investerar i en hållbar produkt snarare än något billigt men kräver omedelbar ersättning.

Slutsats

Fångade den unika Cuddle -sängen dig? I den här artikeln lärde vi oss hur mycket Cuddle -madrassen kostar, som kostar $ 1299 till $ 2099. Det är dock för närvarande inte tillgängligt på marknaden, så det är bättre att investera i något pålitligt och stödjande.

Vi rekommenderar att du vet vilken madrass typ, storlek och fasthet som passar dina behov och krav. Detta hjälper dig att få den bästa sängen och valuta för pengarna.