Vilken kudde använder Marriott: Var man kan köpa en

Om du är nyfiken på vilken kudde Marriott använder, är den från Stillahavskusten, liknande Hilton hotellkuddar innan de använde Down Dreams. Precis som med Marriott madrasser , deras hotellkuddar lovar också den bästa kvaliteten för sina gäster. De använder fjäder och dun, men det finns också alternativa kuddar.

Du kan köpa kuddar från Marriott, och hotellet har även andra typer som dekorativa kuddar. Om du vill veta mer, här är kuddarna som Marriott använder. Skulle de vara värda att köpa?

& nbsp;

Vilken typ av kuddar använder Marriott?

De typer av kuddar som Marriott-hotell har är alternativa kuddar med dun och dun och nedåt. De är exklusiva för Marriott och finns att köpa tillsammans med Eurokuddar , förstärka kuddar och kasta kuddar på Shop Marriott-webbplatsen . Och om du vill veta kuddmärket Marriott, litar hotellet på Pacific Coast.

& nbsp;

Marriott Feather and Down Pillow

Marriott Feather and Down Pillow är kanske den mest populära Marriott-kudden. Den använder vit anka fjäder i den inre kärnan för fasthet och en kombination av vit anka dun och fjäder runt den för att göra kudden lyxigt mjuk. Marriott Feather and Down Pillow är också allergifritt och använder ett 100% bomullsöverdrag med dubbelsömda kanter och rör för maximal komfort och hållbarhet.

& nbsp;

Marriott Down Alternativkudde

Marriott-hotell har också Marriott Down Pillow för gäster som vill bli fjäderfria. Den använder polyesterbollar, vilket gör den lika mjuk som ner utan att förlora sin form över tiden. Marriott Down Alternative Pillow är exklusivt för hotellets fjäderfria rum.

& nbsp;

Kan du köpa Marriott-kuddar?

Du kan köpa Marriott-kuddar, inklusive deras dun och fjäder och dun alternativa hotellkuddar. Du hittar även andra kuddtyper med olika material i Shop Marriott, som du kan köpa. De är eurokuddar, förstärker kuddar och kastkuddar som exklusivt är gjorda för Marriott.

& nbsp;

Marriott Euro Pillow

A Eurokudde är en fyrkantig kudde som vanligtvis används för att dekorera soffor och sängar. Med Marriott Euro-kuddar kan du välja mellan fjäder och dun eller ner alternativ som din fyllning. De är också kompatibla med alla Marriott Euro-skinkor som du kan kombinera för arrangemang eller för att slappa.

& nbsp;

Marriott Bolster kuddar och kuddar

Det finns också Marriott Bolster Pillows, som är Frameworks och Block Print. Stödkuddar har många använder , oavsett om det är dekorativt eller som stöd i sängen eller soffan. Marriott gick inte kort med att designa sina kuddar och de är lika bekväma tack vare bomulls- och polyestermaterialen.

Om du inte är nöjd med att utforma ditt sängutrymme med Marriott-kuddar kan du prova Marriott Accent Pillow och hotellets olika kuddar . Marriott Bird’s Eye Accent Pillow har ett Bird’s Eye-mönster som säkert kommer att vara iögonfallande i ditt vardagsrum, medan du kan välja mellan Morraine, Bali, Leyla och Alton kuddar med olika design.

& nbsp;

Vilket Marriott-kudde är bäst?

Att identifiera en specifik Marriott-kudde och märka den som bäst skulle vara omöjlig eftersom varje person varierar i komfort och behov. Director av design och utveckling av Marriott International nämner deras kuddar med naturlig fyllning och syntetisk fyllning som deras signaturkuddar. Marriotts naturliga fyllkudde använder högkvalitativa och allergivänliga dun och fjädrar, medan Marriotts syntetiska kuddar använder polyesterfibrer som ger samma lyxiga känsla.

Det är också värt att notera att Marriott Pillows signatur använder en blandning av dun och Lyocell . Enligt regissören älskar gäster och kunder ofta denna kudde och blir populär bland Marriott-hotell. Ändå kan du förvänta dig att Marriott specifikt designade och skapade sina kuddar för att säkerställa bästa sömn för sina gäster.

& nbsp;

Vilken typ av kuddar använder de i 5-stjärniga hotell?

Den vanligaste kuddtypen i femstjärniga hotell är dunkuddar. Detta är inte förvånande eftersom dun känns lyxigt, vilket andra kuddmaterial inte kan kopiera. Men hotell får bästa kvalitet ner som är allergenfria och rengöras grundligt.

Precis som i Marriott-hotell, erbjuder vissa hotell också en blandning av dun och fjäder för sina kuddar. Down är på den mjukare sidan, och att kombinera den med fjädrar skapar en fastare kudde som vissa gäster kanske föredrar för stöd. Och slutligen, förvänta dig att hitta alternativa kuddar i femstjärniga hotell för att tillgodose gäster som vill ha ett fjäderfritt rum eller följa en djurfri livsstil.

& nbsp;

Vilket märke är hotellkuddar?

Olika hotellkedjor litar på Stillahavskusten för sina kuddar som använder dun. Stillahavskusten tillverkar till och med en blandning av Lyocell och dunkuddar för några boutique- och lyxhotell. Företagets kundtjänst är till hjälp för hotellgäster som vill hitta samma kudde som de hade på hotellet.

& nbsp;

Vilka kuddar använder sjukhus?

Sjukhuskuddar är vanligtvis polyesterkuddar med en blandning av bomull och polyester för omslaget. De är flamhämmande och vattentäta med förstärkta sömmar. Du kan också förvänta dig att sjukhuskuddar är lättare att rengöra med tyger som tillåter rengöring av torkning.

Ett exempel på en sjukhuskudde är från < span style = "font-weight: 400;"> Soft Tex , och den är utformad för att skydda mot vätska och bakterier. Kudden är också allergen-säker och motståndskraftig mot slitage. Dessutom skapar Soft Tex kuddar för olika statliga institutioner.

& nbsp;

Slutsats

Om du vill skapa den mysighet och lyx som du upplevde på ett Marriott Hotel, kan du direkt köpa sängkläder, madrass och kuddar. Vilken kudde använder Marriott? Vi fick reda på att fjäder, dun och polyester är deras valmaterial för att passa olika typer av gäster.

Om du uppskattar deras allergivänliga kudde, Holiday Inn Express-kudde är en annan hotellkudde värt att kontrollera.

& nbsp;