Ska jag isolera mitt kycklinghock

Kyckling skiljer sig från andra fåglar i naturen. De bor i människokropparna / skydd och skyddas därför av människan. Deras vingar är inte täckta med ett omfattande lager fett för att skydda dem från kalla temperaturer, i andra termer, under noll. Deras fjäder är inte lika bra och tät för att skydda dem från kyla.

Ägaren måste skydda dina kycklingar från kallt väder, särskilt med tanke på det redan kända klimatet i kallt väder.

Det finns flera sätt att skydda coop från kallt väder samt ge en extra värmekälla och ge optimala klimatförhållanden inuti coop. Dessa sätt är:

 • Eliminering av utkast;
 • Isolering;
 • Extern uppvärmning.
 • När dagarna blir kortare spenderar kycklingarna mindre tid på språng och mer tid på boet och försöker behålla den inre värmen och komforten. Om komfortförhållandena inte tillhandahålls skulle kycklingen börja gå ner i vikt och tappa produktionen av ägg. Dessa två faktorer är avgörande i både inhemska och kommersiella kycklinglager.

  Eliminering av drag, isolering och extern uppvärmning bör emellertid komma med korrekt ventilation även under svåra kalla dagar.

  Vi kommer att gå objekt för punkt för att förklara metoderna som nämns ovan för att hålla kycklingen säker och varm. Deras framgång med att överleva vintern och leverera ägg kommer också att bli din framgång.

  Eliminering av utkast i Coops

  Utkastet är förmodligen den största fienden för din kyckling, eftersom det skapar mest obehag i coops.

  Kycklingar andas och levererar ägg inuti coopsna som skapar mycket latent värme och i slutändan ackumulerar fukt.

  Kalldrag drabbar främst de mest utsatta delarna av kyckling, t.ex. kycklingkammar, näbbar, halsar och fötter. Drag, tillsammans med överdriven fukt, skapar en isskorpa och förskjuter den varma kokongen runt kycklingen. Allt detta skapade det viktigaste obehaget för kycklingen.

  Kyckling vanligtvis abborre på natten som gör att halsen, benen och kammarna utsätts för både fukt och drag. Det orsakar frostskador, vilket är mycket skadligt för fåglarna.

  Djupgående förekommer oftast i luckorna, först inomhus och fönsterhinder och tältjusteringar till marken.

  Under åren kommer presenningarna att slitas ut med viss försämring, som hål, sprickor och den fysiska påverkan av hal och solstrålar. Dessa bör undersökas först. Gropar och sprickor kan enkelt fixeras med speciella folier och lim.

  Detta ska göras noggrant någon gång i september före kalla dagar och innan du applicerar isolering på strukturen.

  Coop Ventilation

  Som du kan se måste vi bekämpa utkast och all okontrollerad ventilation när det gäller utkast.

  Även på en mycket kall dag måste ventilationen tillhandahållas för att coop ska ta bort överdriven fukt och få lite frisk luft i coopet. Under inga omständigheter bör huset inte vara en tät låda. Ventilationen ska vara ordentligt organiserad och kontrollerad.

  Kall luft bör inte gå igenom fåglarna och störa dem. Vanligtvis tillhandahålls intag från gångöns nedre zon, dock över snönivån, t.ex. cirka 1,5 meter eller 5 fot över marken.

  Avgaserna ska anordnas på den övre nivån av huskonstruktionen på motsatt vägg.

  Det bör säkra den laterala och naturliga ventilationen över huset.

  Naturlig ventilation är en funktion av vindeffekt och temperaturskillnad inomhus och utomhus. Ventilationen kan vara minimal på natten och ökad under dagen när kycklingar är ute på språng.

  Kall, torr luft är alltid bra för fåglarna.

  Vidare, om den utstrålade värmen från gas ger uppvärmning, kräver den förbränningsluft och rökgaser bör tömmas ut genom öppningarna.

  Om solen är ute måste du se till att UV-lampor kommer in i coop och värme ackumuleras inuti strukturen.

  Rätt ventilation ger önskad komfort, eliminerar överflödet av fukt, tillför förbränningsluft och avger rökgaserna.

  Coop Isolering

  Som du förmodligen insett från ett annat kapitel är isoleringen ganska viktig för att behålla värmen inuti huset. Det minimerar mängden värme som ska läggas till strukturen.

  Isoleringen kan enkelt installeras från presenningens insida och stöds av repen sträckta och täta mot husets strukturella element.

  Det kan vara styvt skum R 10, vilket är billigt – cirka $ 6 CAD / $ 4 USD per kvadratmeter och mycket lätt att installera. Isoleringen kan skyddas av membranet; en gång installerad, och det kan tjäna dig i många år.

  Om du inte har råd med den riktiga isoleringen kan du applicera kartongen från de tillplattade lådorna och membranet.

  Detta skulle säkerställa att du skulle få en hälsosam kyckling och ägg för vintern.

  Vintersängkläder för Coops

  Under vintern rekommenderar vi att du ökar mängden sängkläder istället för coop.

  Den bästa metoden är att applicera sugrör och hö på golvet under vintern. ett annat sätt är att använda sand eftersom det är lättare att få och rengöra efter vintern är över.

  Att kasta ner lite extra halm / hö hjälper till att hålla temperaturen uppe och hålla fåglarna varma. Det skulle minska ledningsförmågan på golvet.

  Det sjuka lagret av sängkläder suger fukt från inomhusluften och får så småningom en dumpning. Det måste bytas ut varannan vecka; annars samlar den mögel och mögel, vilket är skadligt för fåglarna.

  Det kan också absorbera kyckling bajs, avge ammoniak och avger frätande och stickande när den börjar sönderdelas.

  Så småningom kommer det att påverka din kycklingvision; deras ögon kommer att brännas tills de blir blinda. Det kommer att påverka flygleveransen.

  Det är enkelt att hitta nivån av ammoniak i sängkläderna om du närmar dig den och stannar inom 5 minuter. Bör dina ögon vattnas / gråta, när koncentrationen av ammoniak i luften är för hög och det är rätt att byta sängkläder.

  Uppvärmning i Coops

  En del uppvärmning i coops kan tillhandahållas i det kalla klimatet. Lägsta temperatur som ska bibehållas i ditt coop är cirka 5 grader. C eller 40 grader. F. Det skulle säkra att dina kycklingar är friska och levererar äggen.

  Du behöver inte värma mycket. Ljudisolering, solstrålning, lång andning och ljus bör bidra till lite värme till byggnaden.

  Du kan värma byggnaden två gånger om dagen när du är där inne – tidigt på morgonen och sent på kvällen; det gör att du kan se till att det inte tar eld.

  Det finns två sätt att värma upp:

 • Elektrisk värmestrålning.
 • Propan / naturgasstrålning.
 • Värmare bör riktas mot kycklingen för att hjälpa dem att smälta frost och underhålla en kokong.

  Vilken typ av värme du ska välja är det enbart ekonomisk analys som du kan köra beroende på priset på gas och el och foder. Att använda gasvärmare från ditt gashuvud är det mest pålitliga sättet att värma upp, eftersom du aldrig skulle utsättas för elavbrott, främst om ditt hushåll ligger utanför elnätet. Ingenting borde vara kostsamt nuförtiden.

  Du kan tillåta den automatiska uppvärmningen som utlöses av termostaten. Det börjar när temperaturen sjunker under 5 grader. C eller 40 grader. F och stängs av när inomhustemp. minskar ökar till 10 grader. C till 50 grader F.

  Den bästa uppvärmningen kan vara en elektrisk värmare fylld med olja, så kallad radiator. Det slår inte ner luftfuktigheten, som är ganska låg på vintern. Den har sin termostat som gör att du kan cykla värmaren på och av.

  Värmaren kan kosta dig runt 70-80 CAD / 60 USD och har en integrerad termostat och effektintensitetskontroll från stark till låg.