3 steg om hur man gör en rocker fåtölj stationär

Den här artikeln kommer att visa dig hur du gör en rocker vilstol stilla. Detta är bra för personer som har barn eller husdjur som kan skada stolen.

Genom att göra den stilla kan du sätta stopp för den ständiga gungningen och vila på din stol samt rädda dig själv från att hela tiden behöva reparera den genom att fixa eventuella trasiga bitar som kan lossna under användning.

Steg för att göra en Rocker Recliner stationär

Steg 1. Först måste du ta bort stolen från stolen. Skruva försiktigt loss och lossa eventuella fästelement som håller det på plats eller använd en smörkniv för att bända upp klipp och dra försiktigt upp sätet och ur dess spår.

Steg 2. Skapa två hål som är tillräckligt stora för skruvar på motsatta sidor av varandra på ena sidan av stolens ram nära där ryggen möter med de nedre frambenen.

Steg 3. Du kan skapa dessa genom att borra små pilothål och sedan använda borrar av olika storlek tills de är tillräckligt stora för att passa över ögonkrokar eller bildhängande trådhängare tillsammans och skruva dem på plats så se till att de håller stadigt när vikt läggs på dem för att denna plan ska fungera korrekt.

Varför ska jag göra min Rocker Recliner stationär?

Du kanske vill göra din rocker fåtölj brevpapper om du behöver mer utrymme i området där det är eller om gäster kommer över och de kommer att få problem med att resa sig från det.

Om du känner att du inte använder den här typen av möbler så ofta kan det vara lättare för dig att förvandla den till en vanlig stol och ge bättre cirkulation eftersom det blir mindre tryck på ländryggen.

Vad är Rocker Recliner?

En gungstol är en typ av möbler som har två rörelser: gunga och vila. Det används ofta i vardagsrum, sovrum eller familjeområden där människor vill koppla av efter att ha gjort något ansträngande som att läsa tidningen eller titta på TV.

En Rocker Recliner består normalt av en armlös stol med vadderat säte och ryggstöd över vilket det kan finnas inbyggda fotstöd för bekvämlighet när du vilar fötterna på dem medan du sitter.

Den nedre halvan av stolen har vanligtvis hjul så att den enkelt kan flytta från rum till rum utan att behöva bära den manuellt eftersom de är ganska tunga möbler av design.

När du trycker ner spaken vid foten av sidan (eller när du drar i spaken), kommer sitsen att luta sig tillbaka för att ge en bekvämare sittställning.

Det största problemet med rockers är att de är utformade för människor som vill vara aktiva medan de kopplar av, och det är inte lätt att vara stilla i dem. Du behöver inte alltid fötterna på golvet när du vilar eller till och med gungar eftersom det finns fotstöd inbyggda i de flesta stolar.

På så sätt kan du fortsätta röra dig utan att behöva gå upp hela tiden bara så att en av dina fötter kan röra vid något fast som ett soffbord eller en ottoman. När någon behöver denna typ av möbler men inte har plats för två stycken bredvid varandra (som om deras vardagsrum är särskilt smalt) kan de välja soffa istället.

Kan jag använda Slipcover på min gungstol?

Ja, du kan använda slipcovers på gungstolar. Slipcovers är vanligtvis gjorda av tyg och täcker hela stolen så att den inte blir smutsig när någon använder den.

Det kommer också att skydda din möbelinvestering genom att du inte behöver köpa nya omslag varje gång du vill ändra färg eller stil.

Om det finns någon del av stolen som kan tas bort (som med vissa typer av rockers) så är det här höljet skulle gå istället för över allt annat.

Även om inget går av, tillverkar tillverkare ibland tvåfärgade bitar för vissa tyger, vilket innebär att de kommer att tillhandahålla minst en bit som matchar alla färger du letar efter.

Hur förhindrar jag fläckar på gungstol?

Om du har en gungstol, är det viktigt att vidta åtgärder för att förhindra spill från att skada dina möbler. Ett sätt är att använda slipcovers för skydd och stil. Slipcovers är vanligtvis gjorda av tyg som lätt kan rengöras med vatten eller tvål om behovet uppstår.

De ger också extra vaddering på stolens botten som skyddar mot slitage som orsakas av konstant användning över tid.

När ska jag skaffa nya omslag?

Det beror på hur ofta du vill att de ska ändras! Ett populärt alternativ är var sjätte månad, men vi rekommenderar att mäta hur länge de håller i ditt hushåll först. innan du bestämmer exakt när du ska byta ut dem så att det inte slutar bli för snabbt eller inte tillräckligt snabbt och för dyrt eller inte tillräckligt.

Hur rengör jag djupfåtölj?

Du kan börja med att dammsuga fåtöljen. När det är rent, använd en fuktig trasa eller mjuk borste för att torka av klädseln. Spraya sedan med en universalrengörare för att ta bort eventuell smuts som lämnats kvar från din dammsugare.

Vad ska jag göra om mitt hölje spills på?

Om du tappar ut något liknande kaffe på omslaget, försök att gnugga ut så mycket som möjligt direkt utan att använda för mycket vatten så att fläcken inte fastnar i tyget. När du är klar, tvätta och torka allt enligt instruktionerna!

Vad är några tecken på slitage?

Om du märker fläckar eller revor på din fåtölj är detta en indikation på att det är dags för nya omslag! Andra indikatorer inkluderar hur slitna täckmaterialet har blivit, om överflödig fyllning kommer ut under baksidan av dämpningen på grund av för mycket användning eller om det finns synlig rivning runt sömmarna vilket innebär att de börjar dela upp sig.