Deprecated: Function wp_get_loading_attr_default is deprecated since version 6.3.0! Use wp_get_loading_optimization_attributes() instead. in /home/datfvcoarn/domains/krostrade.se/public_html/wp-includes/functions.php on line 6085

4 enkla steg för att fälla Tommy Bahama strandstol

I den här artikeln kommer du att ta reda på hur du fäller tommy bahama strandstol i fyra grundläggande steg! Även om dessa typer av stolar är lätta att sätta upp kan det vara svårt att fälla ihop din strandstol. Med hjälp av den här artikeln är du klar på nolltid.

Tommy Bahama strandstolar är standard strandprinciper för människor som ofta går till stranden och kopplar av. Denna typ av stol är avgörande för varje familj eller grupp av vänner eftersom det är en bärbar typ av stol som är lätt att montera och demontera. Dessutom kan du också bära den här stolen som en ryggsäck!

Fällning av stolen

Steg 1. Lägg foten på metallstolens bakre ben på din strandstol

När Tommy Bahama strandstol fortfarande är i upprätt läge är det bara att sätta foten på metallstången på baksidan av stolen. Medan du är vid denna tidpunkt måste du se till att alla fickor på sidan och påsar för förvaring är tomma för att undvika att spilla ut saker från din stol.

Alternativ metod:

Det finns också en metod för att kollapsa strandstolen genom att fysiskt knäböja och trycka ner den främre metallstången. Efter att ha tryckt ner den måste du luta den upprättstående stolen mot metallstången från baksidan när du försöker placera handen på ryggstödets överkant.

Slutligen är det bäst att använda din motsatta hand för att trycka ner den främre metallstången. Skjut ryggstödet framåt för att fälla stolen.

Vid denna tidpunkt måste du fortsätta kliva på metallstången på baksidan av din stol när du börjar kollapsa i sätet. Nästa steg, skjut ryggstödet framåt med en hand och låt sitsen falla ihop helt.

Obs: Du måste kontrollera att handdukstången är platt mot stolens baksida när du har fällt sätet.

Steg 2. Säkra spännet ovanpå strandstolen

Leta efter hälften av plastspännet fäst vid ett band ovanpå stolens ryggstöd. Leta också efter det fästande plastspännet. Detta spänne sitter vid basen av sätet.

Den sista delen av detta steg är att du måste klämma fast båda spännen så att ryggstödet och sätesdelarna inte separeras från varandra under transport.

Obs: Det här spännet är mycket identiskt, vilket är utformat för att ses som fyndförpackningar. När du äntligen är klar med steg tre måste du skaka ur stolen för att eliminera all lös sand innan du börjar bära den vikta strandstolen. Glöm inte att se till att du drar det övre spännbandet under handtaget.

Steg #3. För armarna under vadderade remmar för att bära stolen

I det här steget letar du efter de två vadderade remmarna parallellt med varandra under sittdynan. Som hur du bär en ryggsäck, skjut armen under varje rem och dra remmarna till axlarna.

Obs! Se till att din vikta stol ligger nära ryggen när du går eller står.

Vad händer om jag vill öppna min strandstol igen? Hur ska jag göra det?

Att öppna din Tommy Beach Chair igen är lika enkelt som att stänga stolen, precis som det vi lärde dig tidigare i den här artikeln. Du kommer att göra tre enkla steg om du vill öppna din solstol och placera den bättre.

Steg 1. Lossa klämman på spännet som håller ihop stolen

Du bör trycka in de yttre fästelementen på spännet. Medan dessa fästelement fortfarande trycks in måste du snabbt dra ut det nedre spännet med en snabb rörelse. Därefter måste du vända det övre spännbandet bakom ryggstödet för förvaring och dingla det nedre spännet under sätesstödet.

Steg 2. Dra isär ryggstödet och sittdynan är förlängd

I detta steg måste du använda ena handen högst upp på ryggstödet medan den andra handen ligger på kanten av din sittdyna. Fortsätt sedan att dra isär dessa motsatta sektioner tills din sits är i upprätt läge.

Steg #3. Kontrollera att båda metallbenen är fästa

Se till att strandstolen är placerad på en plan och robust sektion på marken. Innan du sätter dig, observera metallstängerna om dessa är helt utsträckta. Efter detta steg, luta dig tillbaka och slappna av med din stol!

Slutsats

Vi hoppas att denna läsning blev praktisk om hur man fäller Tommy Bahama strandstol. Om du kan tillämpa alla steg blir det mindre stressande för din strandsemester eftersom den bara väger cirka sju kilo!

Du behöver inte oroa dig; de är inte för tunga, och det här är den bästa transportformen om du föredrar handsfree-bekvämlighet för andra föremål. Njut av semestern!