Deprecated: Function wp_get_loading_attr_default is deprecated since version 6.3.0! Use wp_get_loading_optimization_attributes() instead. in /home/datfvcoarn/domains/krostrade.se/public_html/wp-includes/functions.php on line 6031

Den ultimata guiden för hur man bygger en Kiser Black Rocker Recliner

Vad behöver du för att bygga en Kiser Black Rocker Recliner? Svaret är inte mycket! Vi kommer att täcka de delar som behövs för projektet, hur man sätter ihop dem och hur man avslutar det.

Den här guiden leder dig genom varje steg för att bygga din egen Kiser Black Rocker Recliner med detaljerade instruktioner om hur du monterar den.

Steg för att bygga en kiser Black Rocker Recliner

Steg 1. Bygga ramen

Bestäm hur lång du vill att din gungstol ska vara

Steg 2. Mät och skär två träbitar för varje sida, gör dem 13 “långa med en bredd som är lika med eller något mindre än tjockleken på den andra träbiten. Skär ena änden i en vinkel så att det bildas en rätt triangelform.

Steg 3. Mät och skär två träbitar för framsidan, baksidan, armstöden, gör dem 12 “långa med en bredd som är lika med eller något mindre än tjockleken på den andra biten. Klipp ena änden i en vinkel så att den blir bilda en rätt triangelform.

Steg 4. Fäst alla fyra trianglarna i par (genom att sätta in de vinklade snittändarna i varandra) och fäst dem tillsammans med skruvar

Steg 5. Fäst alla sex träbitarna (genom att sätta in rätvinkliga snitt i varandra). Det ska bilda en kvadrat.

Steg 6. Markera hur djupt du vill ha din sits från framstycket till bakstycket, mät sedan avståndet från båda sidor och markera (så det finns två märken). Dra en linje från ett märke till det andra.

Steg 7. Ta din såg och skär längs den linjen, men stanna ungefär halvvägs

Steg 8. Använd den här som en mall för alla fyra hörnen på din sits, mät sedan hur djupt du vill att den ska följas av genom att markera båda sidorna så att du har totalt fyra markörer.

Steg 9. Klipp ut hörnen på din sits med en såg och mejsel.

Steg 10. Sätt på gångjärnen så att de spolar mot träet, men inte skruvas fast ännu.

Steg 11. Placera två skruvar genom varje gångjärn i en sidostycke på din ram (i vardera änden)

Steg 12. Skruva in den på båda sidor samtidigt från denna vinkel

Steg 13. Placera gångjärnen i linje med träet, men inte skruvat fast ännu

Steg 14. Sätt två skruvar genom varje gångjärn i en sidostycke på din ram (i vardera änden)

Steg 15. Skruva in den på båda sidor samtidigt från denna vinkel.

Tänk på hur djupt du vill ha din plats och markera var det är på alla fyra hörnen säkert med en skärpa.

Steg 16. Skär hörnen på ditt säte med en såg och mejsel, var noga med att mäta hur djupt du vill ha det. Sätt två skruvar genom varje gångjärn i en sidostycke på din ram (i vardera änden).

Steg 17. Skruva in den på båda sidor samtidigt från denna vinkel. Se till att du inte sätter något tryck på sätet när du drar åt dessa skruvar. Mät hur många tum in från kanten av din ram att du vill ha ett mellanrum mellan din arm och stol.

Steg 18. Gör två märken – en är där gångjärnet skruvas fast i motsvarande sidostycke (i vardera änden). Sätt skruvarna ordentligt genom dessa gångjärn och dra åt dem. Använd din arm för att se om klyftan är där du vill ha den.

När du är nöjd använder du en borr och skruvar för att fästa dessa två bitar på båda sidor av stolen (i varje ände).

Detta är hur länge dina armar kan sträcka sig för att du som användare ska ha en bekväm position. Sätt skruvarna ordentligt genom dessa gångjärn och dra åt dem.

How to Care for Home Made kiser Black Rocker Recliner

Tips 1. Hemgjord Kiser black rocker vilstol bör torkas av med en fuktig trasa eller dammsugare för att avlägsna damm

Tips 2. Om du märker några tårar, klyftor eller sprickor i tyget på din stol, kontakta omedelbart vårt kundtjänstteam för att få hjälp. Vi återkommer så snart som möjligt och gör allt vi kan för att byta ut stolen åt dig

Tips 3. Om tyget lämnas obehandlat kan det bli smutsigt och så småningom riva bort från ramen

Tips 4. För att skydda din investering rekommenderar vi att du köper en uppsättning klädselöverdrag/ärmar. Dessa finns i de flesta möbelbutiker eller onlinekataloger som Amazon. Om de inte har lock i din storlek kan du kanske klippa ner dem

Tips 5. Tyget får inte komma i kontakt med någon annan yta. Detta kan orsaka rivning och kommer också att förkorta livslängden på din stol

Tips 6. Förvara om möjligt fåtöljen upprätt på ett plant golv eller mot en vägg så att den inte vidrör ett annat föremål och kan torka i ett öppet område

Tips 7. Om du inte kan förvara den upprätt bör fåtöljen förvaras på sidan med en handduk eller annat material under stolens ben för att skydda mot fukt som kan komma in i din matta eller golv. Om detta inte är möjligt rekommenderar vi att du förvarar det utomhus eftersom lite solljus hjälper till att torka det.

Tips 8. När du är redo att använda fåtöljen borstar du ett tunt lager polyuretan på oavslutade träytor och rengör med en fuktig trasa innan du använder stolen.

Tips 9. Hantera spill: om det händer en olycka på dina möbler, var snäll och få inte panik eller bli arg eftersom alla gör misstag!