Deprecated: Function wp_get_loading_attr_default is deprecated since version 6.3.0! Use wp_get_loading_optimization_attributes() instead. in /home/datfvcoarn/domains/krostrade.se/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078

Fåtölj: 3 DIY -modifieringar för för djupa vilstolar

Om du har en vilstol som är för djup, oroa dig inte! Du kan göra det mer bekvämt och lättare att komma ur med dessa 3 DIY -modifieringar.

Vi kommer att diskutera hur man justerar djupet på stolen, hur man lägger till armstöd för balans och hur man installerar fotpallar för bekvämlighet. Ge din fåtölj en uppgradering nu så att du kan njuta av att sitta bekvämt året om!

Sätt att ändra en vilstol som är för djup

#1. Justera djupet på en fåtölj: Tänk på hur djup stolen är och hur det påverkar dig när du sitter. Om det är för djupt kan det orsaka ryggont från att luta sig framåt för att kliva ur stolen eller till och med göra det svårt för någon annan som kan behöva hjälp att resa sig från stolen. Du kan göra djupändringar genom att fästa en bräda i botten av själva stolen eller lägga till små block under benen.

#2. Lägga till armstöd för balans: Om du känner att du tappar balansen medan du sitter kan det vara bra att lägga till några armstöd så att du har något att hålla fast vid när du går ur din fåtölj. Du kan också använda en kudde, till exempel en kudde eller en uppblåsbar för extra komfort.

#3. Ändra läget på din fåtölj: Om du sitter för långt bak i din stol och det ger obehag, försök flytta sätet framåt så att du sitter mer upprätt medan du vilar på dess yta. Du kanske också vill placera något bakom dig att använda för support.

#4. Ändra vilstolens rygg: Det finns flera olika sätt du kan ändra stolens rygg för att göra den bekvämare när du sitter, inklusive att fästa en förlängningsdel så att den blir högre och vilar närmare ditt huvud eller minskar dess lutning genom att såga av några av dess höjd överst.

#5. Använda en uppblåsbar kudde: Om stolens höjd är för hög för att du ska vila bekvämt, prova att använda en uppblåsbar kudde. Detta minskar utrymmet mellan huvud och rygg medan du sitter. Det är också bra för dem med nacksmärta eller stelhet eftersom det ger extra stöd för nacken när man ligger i ett stillastående läge.

#6. Använda en kudde: Om djupet på din stol är för djupt för att du ska kunna använda det, försök att lägga en kudde på sätet för att höja dig själv och göra det lättare att sitta upprätt. Detta hjälper också genom att ge dig något bakom som kan användas som stöd när du lutar dig tillbaka för att bibehålla en bra hållning medan du sitter.

#7. Använda en handduk: Om djupet på din stol är för djupt för att du ska kunna använda, försök att lägga en handduk på sätet för att höja dig själv och göra det lättare att sitta upprätt. Detta hjälper också genom att ge dig något bakom som kan användas som stöd när du lutar dig tillbaka för att bibehålla en bra hållning medan du sitter.

Kan en fåtölj justeras?

Du kanske vill leta upp hur din fåtölj kan justeras. Det finns en mängd olika metoder, men några exempel är att du kan behöva justera höjden på fotstödet eller sittdjupet samt dra åt lösa bultar och skruvar.

Hur fixar du en Sunken Recliner?

Tips 1. Höjning av fotstödet: Om du har höjt stolens höjd, men det är fortfarande för djupt för att du ska kunna använda den upprätt och om det inte var möjligt att justera sittdjupet, försök att höja fotstödet. Detta kan göras genom att placera en bok mellan vardera sidan av frambenen på golvet eller använda ett annat material som är ungefär lika högt som din sittande position.

Tips 2. Byta ut eller lägga till en dyna: Om du har höjt stolens höjd, men den sjunker fortfarande eftersom det inte finns tillräckligt med dämpning i sätet och ryggstödet, försök att byta ut eller lägga till vadderingen. Du kan köpa en memory foam -topper från en onlinebutik som Amazon för mindre än $ 50 och få den levererad till din ytterdörr.

Tips 3. Byte av stol: Om du har höjt stolens höjd, men det fortfarande är för djupt för att du ska kunna använda den i upprätt läge eller att justera sittdjupet inte var möjligt, kan du försöka byta ut fåtöljen mot en annan som har en grundare sits och ryggstöd.

Tips 4. Använda en pall: Om du har höjt stolens höjd och det fortfarande är för djupt för att du ska kunna använda den bekvämt i upprätt läge kan du prova att använda en liten fotpall med ett av frambenen på golvet eller använda ett annat material som handlar om höjden på din sittande position.

Tips 5. Lägga en kudde eller ottoman framför fåtöljen: Om du har höjt stolens höjd och det fortfarande är för djupt för att du ska kunna använda den bekvämt i upprätt läge, försök att sätta en pall på varje sida av stolen (eller använder ett annat material som är ungefär höjden på din sittande position).

Tips 6. Använda vilstolens ursprungliga fötter: Om du har höjt stolens höjd och det fortfarande är för djupt för att du ska kunna använda den bekvämt i upprätt läge, försök att förlänga stolens ben med sina ursprungliga fötter.