Deprecated: Function wp_get_loading_attr_default is deprecated since version 6.3.0! Use wp_get_loading_optimization_attributes() instead. in /home/datfvcoarn/domains/krostrade.se/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078

Hur man bygger ett kärleksstol av pallar

Är du trött på stora, imponerande möbler som tar mycket plats och verkar absorbera ljus? Välj en DIY -pall -kärleksupplevelse för en ljus och luftig atmosfär i ditt vardagsrum. Följ instruktionerna nedan om hur du bygger ett kärlstol av pallar.

Arrangera en pallstelevis i ditt vardagsrum och ha en brunch med några gäster. Ett pallskydd ger ditt yttre utrymme en rustik känsla. Det är ett enkelt och prisvärt sätt att göra en älsklingsstol som passar ditt utrymme och behov.

Det mycket robusta och attraktiva kärlstolen gör att du kan spendera mer tid ute. Det är lätt att göra med gratis pallar, och det ger snabbt känsla för din uteplats. Bygg allt av pallar, från stolarna till ryggstödet till armstöden. Det mest utmärkta sättet att använda pallar om du tycker om att vara ute.

Saker du behöver

  • Pallar (antalet varierar beroende på kärlekens storlek)
  • Kuddar för utomhusbruk (antal och storlek varierar beroende på önskemål)
  • Tyget du väljer (valfritt, 3 till 4 meter)
  • Nålar och säkerhetsnålar
  • Vattentåligt tyg (valfritt om material som inte är väderbeständigt)
  • Cirkelsåg
  • 2 × 4 och 8 fot lång
  • Drivbitar för dig att borra.
  • Skruvar
  • En orbitalslipmaskin

Pallar med “HT” -märket är lämpliga för användning inuti. Pallar med märket “MB” har behandlats kemiskt och är inte idealiska för inomhusbruk. Kontrollera pallens ursprung och användning innan du slipar och använder den inomhus utan stämpel.

Du kan köpa rabatt utomhuskuddar, linda dem i tyg och täcka dem med tyg vattenavvisande. Detta är en enkel och billig metod för att anpassa utomhuskuddar. Vid behov kan materialet också enkelt tas bort för tvätt. Du kan göra kuddar med två sittplatser av fyra 20-tum-43-tums kuddar.

Steg för hur man bygger ett kärleksstol av pallar

Steg 1: Täck över kuddarna

Skär duken i två bitar på 50 × 60 tum vardera, 2 x 20 x 43-tums kuddar staplade ovanpå varandra. Lägg dem på en trasa och vik de långa kanterna över dynan och fäst dem ihop.

Vik tygets korta ändar mot mitten av dynans ände. Fäst dem på plats och vik sedan botten uppåt över baksidan. Fortsätt med resten av kuddarna och tyget. Anteckna måtten, längden och bredden på dina kuddar.

Använd dem när du skär pallar för kärlekens grund.

Steg 2: Pallskärning

Steg två om hur man bygger ett kärlstol av pallar handlar om pallskärning. Mät och ange var du kommer att behöva klippa pallar med hjälp av måtten från dina kuddar. Du kan få dina pallar att mäta 43 x 48 tum. Din loveeat kan vara från två lager av pallar.

Skär grundpallarna i storlek med en cirkelsåg. Pallarna kan vara 48 tum långa och 43 tum breda. Gör en andra pall av samma storlek och form som den första. Skär en andra pall i två 15-tum-till-20-tums sektioner för förlängning av ena sidan av din loveeats grund.

Steg 3: Klipp 2 x 4 klossar

Skär med hjälp av en cirkelsåg fyra 10-tums långa bitar från de 2 x 4. Palettförlängningarna på soffans ena sida ger säkerhet genom att använda dessa komponenter.

Steg 4: Säkra pallarna

Använd de 10 tum långa 2 x 4 bitarna som klossar som sätts in i grundbitarna för att fästa de två 15 tum x 20 tum sektionerna på den 48 tum långa sidan. Hälften av 2×4 ska sticka ut från slutet.

Skruva fast en liten del av pallen på 2 x 4 förlängningen genom att dra skruvar genom pallen och in i 2 x 4 förlängningen. De övergripande måtten på älvsätet kommer att vara 63 tum med 43 tum.

Steg 5: Klipp och fäst kärlstolen på ryggen

För älvsätets rygg, skär pallbitar i längd och bredd. Den första delen blir 63 tum lång och 20 tum lång, medan den andra delen blir 23 tum lång och 20 tum lång. Fäst bakdelarna med soffan med skruvar.

För att fixera sömmen mellan de bakre panelerna, använd rester av pallbräda. Du kan använda tre bitar, var och en mäter 3 1/2 x 6 tum.

Steg 6: Slipa pallarna

Slipa kärlekstolen, efter behov, med en orbitalslip. Det är för dig att ta bort eventuella splinter och släta ut träet där utsatta ben kan skrapa mot ramen.

Steg 7: Ordna kuddarna på älvsätet.

Och det sista steget om hur man bygger ett kärleksstol av pallar är arrangemanget av kuddar. Lägg kuddarna på älvsätet. Applicera vid behov en tygvattensköld på dem. Detta kommer att följa rekommendationerna på behållaren.

Slutsats

Loveseat är en av de mest prisvärda hemmöblerna. Du bör använda dessa träpall -loveeat -idéer för att skapa en ny hemma för en bråkdel av kostnaden. Eftersom pallarna är gratis kan du sätta ihop dem för att skapa fantastiska kärleksstolar på några minuter.

För att göra denna älsklingsstol behöver du ingen snickerifärdighet eller expertis. Lägg helt enkelt pallarna lika platta och stapla dem till lämpliga höjder. Efter det, dämpa dem, och du får dig en omedelbar underbar kärlek. Det är så man bygger ett kärleksstol av pallar.