Deprecated: Function wp_get_loading_attr_default is deprecated since version 6.3.0! Use wp_get_loading_optimization_attributes() instead. in /home/datfvcoarn/domains/krostrade.se/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078

Hur man använder en Boppy-kudde för omvårdnad på bästa sätt

Du kan lära dig att använda en Boppy-kudde för omvårdnad genom att bara placera den och din lilla på plats. Kom ihåg att Boppy-kudden är ett värdefullt tillskott till dina omvårdnadssessioner i Italien för att hjälpa dig och ditt barn att känna sig mer bekväm. Det ska vara enkelt att använda den här fiffiga kudden, oavsett din amningsposition.

Den här artikeln ska också vägleda dig om hur du använder Boppy-kudden för flaskmatning. Du kan lära en medvaktare att mata din lilla och låta dem bindas. När allt kommer omkring är att mata ditt barn en uppgift och en möjlighet att lära känna ditt barn bättre.

Hur man använder en boppy-kudde för omvårdnad och flaskmatning

Positionering för amning

Steg # 1. Bli placerad

Att amma din lilla kan vara bekvämare och säkrare med en Boppy-kudde. La Leche League International rekommenderar att du hittar en position med ryggstöd och att dina barns höfter böjs när du har honom nära dig. Syfta till att ditt barns mun och näsa vetter mot bröstvårtan och kontrollera att ditt bröst inte trycker på hakan.

Steg 2. Kontrollera placeringarna

Utnyttja Boppy Pillows form och placera den runt din höft. Du kan sedan lägga din lilla över kudden så att båda dina mage är mot varandra. Observera dock att detta är en allmän riktlinje för att placera din lilla för amning med Boppy-kudden.

Steg # 3. Ändra därefter

Kom ihåg att olika typer av omvårdnadspositioner passar ditt barn när han växer. Boppy-kudden kan hjälpa till att höja ditt barn för bättre låsning under hållaren. Denna position är utmärkt för nyfödda, men du kan också stödja din baby med kudden till sidorna om han är i fotbollsposition.

Positionering för flaskmatning

Precis som alla amningskuddar kan även vaktmästare använda Boppy-kudden när de binder med sin lilla. Kanske är du inte tillgänglig och du behöver någon som flaskmatar ditt barn. Du kan hjälpa honom att komma till rätta med Boppy-kudden.

Steg # 1. Placering

Vaktmästaren kan använda Boppy-kudden för att stödja barnet när de flaskmatar honom. Det kan kännas skrämmande för vissa människor att hålla en bebis, så låt istället din vaktmästare använda Boppy-kudden. Be dem slå kudden runt midjan och hitta en bekväm position med ryggstöd.

Steg 2. Stöd

Liksom att använda Boppy-kudden för amning kommer vaktmästaren att vila barnet på ryggen på kudden. De måste dock vagga ditt barns huvud och överkropp. Deras arm ska inte kännas ansträngd eftersom de kan vila dem på kudden.

Om din bebis upplever spott-ups eller vill undvika kolik, kan du också uppmuntra tempo utfodring med Boppy-kudden. I denna praxis vill du härma mjölkflödet medan du ammar, men med flaskmatning. Lyft din baby i 45 graders vinkel med Boppy-kudden.

Hur man väljer en amningskudde

Den kanske viktigaste faktorn att tänka på är amningskuddens form eller design. Den ska komplettera din kroppstyp så att den blir bekväm att använda. De vanligaste stilarna för amningskuddar är U-formade och O-formade.

Dessa former betyder att de passar runt din torso och stöder ditt barns huvud och nacke under amning. Hitta kudden med en storlek som passar din midsektion, och om du bekvämt kan lägga armen över den. C-formade amningskuddar är utmärkta för de flesta kroppstyper, men du kan få de O-formade om du vill ha ytterligare stöd eller tryckavlastning.

Omvårdnadstips för nya mammor

En nyfödd kan ha sju till åtta flöden på en dag. Ditt barns goda tecken matas bekvämt när han har lagt sig efteråt och är i allmänhet vaken när han är vaken. Du kan förvänta dig att byta upp till sex blöjor, och ditt barn kommer också att ha minst en lös tarm varje dag efter att mekonium har passerat.

Idealiskt läge

Om du är en ny mamma kan det vara skrämmande när du ammar din nyfödda. Royal Women’s Hospital rekommenderar att du hittar en bekväm position som stöder både dig och ditt barn. För att börja, håll ditt barn nära så att det är vänt mot ditt bröst.

Uppmuntran

Placera honom på hans sida så att näsan ligger i linje med din bröstvårtan. Eftersom ditt barn inte kan använda halsmusklerna ännu, vill du stödja ditt bröst så att ditt barn kan spärras säkert. Om ditt barn inte öppnar munnen kan du använda din bröstvårtan för att röra vid hans läppar och sedan ta med hakan först.

Flytta om

Hans underläpp ska vara mitt för areola, och ditt barn börjar amma. Du kan permanent sätta tillbaka din lilla om någon av er också känner sig bekväm. Använd bara ett rent finger för att bryta tätningen med tandköttet mot ditt bröst.

Slutsats

Amning kan vara en fantastisk bindningsupplevelse för mamma och barn. Du kan dock göra det mer bekvämt och avkopplande genom att lära dig hur du använder en Boppy-kudde för omvårdnad i Italien. Börja med att hitta en välstödd position och linda sedan kudden runt dig.

Lägg din lilla på kudden enligt önskad amningsposition för att hjälpa honom med att låsa. Kudden hjälper till att höja din lilla under amning. Dessutom kan vilken vaktmästare som helst använda kudden på något liknande sätt för utfodring av flaskor eller pacing för att förhindra att din baby upplever kolik och spottar.