Hur tar man isär en Nuna Mixx -bassäng? 4 enkla steg

Steg för hur man tar isär en Nuna Mixx -bassäng

Obs! Se till att bassängen är avstängd och urkopplad. Lägg den sedan platt på ett bord eller en annan yta med tillräckligt med utrymme att arbeta runt den. En Nuna Mixx kan tas isär genom att följa dessa enkla steg:

Steg 1. Packa först upp allt väderbeständigt tyg från madrassbotten tills du sitter kvar med just den delen vid varje hörn.

Steg 2. De fyra stödbenen måste sedan skruvas ur innan du skjuter ut en yttre panel som innehåller kontrollknapparna för att justera hastighet/riktning samt sänka och höja din barns säng.

Steg 3. När denna bit har tagits bort ser du två skruvar som håller en metallförbindelse på plats där det en gång var ett hål genom vilket du kunde passera nätsladdar till madrassen och din biladapter.

Steg 4. Koppla slutligen bort dessa anslutningspunkter för att frigöra tillräckligt med utrymme så att du kan ta bort den nedre delen av barnvagnens säte från basen.

Hur rengör du en tygsäng?

För det första rekommenderar vi att dammsuga förvaringsutrymmet och madrassen med ett borstfäste. Om det finns fläckar på din vagn är det bäst att rengöra dem med en skiva mild tvål och varmt vatten.

Slutligen, om du behöver desinficera några delar av den här produkten som kan vara hårda ytor, använd sedan en godkänd saneringslösning, t.ex. gnidningsalkohol eller blekmedel utspätt i vatten.

Hur får du ut mögel från en pack n play?

Använd en lösning av blekmedel och vatten är det säkraste sättet att rengöra din pack n play, lägg en handduk i botten för att den inte ska bli blöt. Applicera sedan denna lösning med pappershanddukar eller en gammal trasa och låt sedan torka innan den tas i bruk igen.

Hur tar du bort rostfläckar från babykläder?

Flera olika metoder kan användas vid borttagning av rostfläckar. Blötlägg först plaggen i varmt vatten blandat med tvättmedel för syre.

Gnid sedan diskmedel på kläderna och tvätta sedan normalt precis som alla andra kläder. Men om dessa steg fortfarande visar sig misslyckas, försök att tillsätta citronsaft till blandningen i 30 minuter och tvätta sedan som vanligt.

Steg för montering av Valco snap duo dubbelvagn

Att montera en Valco snap duo dubbelvagn: först, se till att alla delar finns. Sätt i rätt sida av sätet i motsvarande ramfack och se till att låsa det på plats.

Fäst sedan hjulen på båda sidor innan du sätter in klämmorna i avsedda spår på varje hjulbas. För att fälla upp eller ner, tryck på knappen i det bakre högra hörnet nära styret och dra sedan uppåt tills önskad position har uppnåtts. Slutligen kan du lägga till din kopphållare för bekvämlighet!

Hur fäller man ihop en steelcraft agile plus barnvagn?

För att fälla ihop steelcraft agile plus barnvagn: ta först ut den och lägg den platt på en yta. Tryck sedan ner på båda sidorna i de främre hörnen, tryck tillbaka tills det klickar på plats. Slutligen upprepa för andra sidan och lyft upprätt från bottenskenan. Följ samma steg för att kollapsa vagnen igen men se till att det inte finns någon vikt på hjulen innan du försöker stänga den helt. Om du fortfarande har problem, kolla in YouTube -videor online med steg -för -steg -instruktioner om hur du gör det!

Hur kollapsar du en Maclaren Mark II?

Kontrollera först att det inte finns någon vikt på hjulen innan du försöker stänga helt. Placera sedan en hand genom styrremmen (visas inte). Med annan handhåll väskaögla på sätet eller fotmuffen.

Tryckknappar på varje sida samtidigt tills de klickar i lås tillsammans. Dra remmar mot dig själv som låser ramen också!

Slutligen drar du tillbaka något för att frigöra dem från clipsen och stoppar bort överflödigt tyg inuti huvor/bärhandtag. Du kan enkelt kollapsa Maclaren Mark II med hjälp av ett handtagrem, låsknappar och tygstoppsmetod!

Hur konverterar du från en bilbarnstol till en annan?

Det är lätt! Vissa adaptrar kan hjälpa till att göra denna övergång supersmidig. Se till att när de är bakåtvända eftersom det inte finns mycket utrymme kvar om de är utsträckta.

Med spädbarn vill du ha dem tätt så titta upp hur långt framåt deras huvuden måste jämföras med minimiviktkravet på de flesta sittplatser som vanligtvis börjar runt fem kg … Vissa spädbarn kommer att hålla längre än andra så leta upp minimum krav på varje säte för att se om det är mer meningsfullt att investera i en cabriolet bilbarnstol eller en babyskydd.

Så här tvättar du madrassskyddet

Ta bort madrassskyddet från ditt barns lakan och tvätta det i kallt vatten med ett milt rengöringsmedel. Använd aldrig blekmedel eller sköljmedel eftersom det kan skada de vattentäta funktionerna i madrassskyddet.

Hur får du dig att spotta ur en pack n play?

För att ta bort spott från din pack n play, lägg först madrassdynan direkt ovanpå en plan yta. Använd ett milt tvättmedel och vatten i en sprayflaska för att försiktigt dimma området med vätska.