Deprecated: Function wp_get_loading_attr_default is deprecated since version 6.3.0! Use wp_get_loading_optimization_attributes() instead. in /home/datfvcoarn/domains/krostrade.se/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078

Sy Grunderna: Hur stor är 46 x 60 filt

Om du undrar hur stor filt är 46 x 60 har du kommit till rätt ställe. En filt på 46 x 60 (117 cm x 153 cm) är en bra filtstorlek för barn, men kan också ge ett antal användningar för vuxna.

& nbsp;

Letar du efter en liten men användbar filt till din familj men är osäker på vilken storlek du ska välja? Fortsätt läsa så hjälper vi dig att hitta det perfekta bladet som matchar dina behov.

& nbsp;

Hur stor är 46 x 60 filtar?

En filt på 46 x 60, mätt i fot, är cirka 3 fot 10 tum x 5 fot. Storleken är bra för att tuta barn under 12 år i sängen innan de kysser dem god natt.

& nbsp;

Om du letar efter en filt som du kan använda som lakan är den här storleken bara bra för att täcka över en babysäng eller en barnsäng.

& nbsp;

För vuxna kan en filt i denna storlek bara täcka ungefär en tredjedel av kroppen och kan knappt täcka över en enkelsäng.

& nbsp;

Att använda ett litet lakan som detta för att bekämpa förkylningen under natten kommer att ge dig frossa även om du försöker krypa upp i en boll för att få den att passa.

& nbsp;

Om du är osäker på vilken filtstorlek som passar perfekt för din säng behöver du inte oroa dig. Det finns mätningstabeller online som visar olika sängstorlekar och den perfekta arkstorleken för varje.

& nbsp;

Hur kommer dessa filtar att vara användbara?

Du undrar förmodligen hur du kan använda dessa filtar om de är så små. Naturligtvis kan filtar som detta vara små men kan ge en handfull användningsområden.

& nbsp;

Trots sin storlek kan en filt på 46 x 60 faktiskt fortfarande vara ett användbart objekt även om du inte har småbarn eller barn.

& nbsp;

Om du är en ensam vuxen kan du fortfarande använda den här lilla filten.

& nbsp;

En filt på 46 x 60 kan till exempel användas som kastfilt. Kast är i huvudsak filtar men är mycket mindre.

& nbsp;

Kasta filtar kan draperas över stolar och används ofta för att snuggas upp i soffan. Du kan använda filten för att känna dig varm och bekväm när du tittar på TV eller när du kopplar av med din favoritbok i vardagsrummet.

& nbsp;

Om du har husdjur kommer dessa filtar också att vara till stor nytta. En filt i denna storlek kan vikas upp och användas på egen hand eller som ett skydd för din hund eller katt för att hålla dem bekväma, särskilt under vintern.

& nbsp;

Dessa filtar kan också användas som golvöverdrag när du äter på picknickplatsen eller som lakan att använda när du lägger dig på stranden.

& nbsp;

Du kan också använda dem för att täcka apparater och möbler när de inte används för att förhindra att damm kommer in i dem.

& nbsp;

Om du har ett relativt litet bord och du behöver ett tillfälligt omslag till det, kan du använda 46 x 60 filtar som duk. Dessa lakan skulle göra serveringsområdet för sammankomster mer presentabelt.

& nbsp;

Om du gillar DIY gör filtar i den här storleken till stor hjälp. En 46 x 60 filt är en bra storlek i skapa din egen t-shirt-täcke eller en uppsättning örngott om du vill återvinna ditt lakan. < / span>

& nbsp;

Dessa filtar kan också användas för att skapa DIY-ponchos och en handfull andra föremål för att få dig att känna dig varm och mysig.

& nbsp;

Det som gör en liten filt bra är det faktum att man kan använda den på olika sätt och enkelt att rengöra dem.

& nbsp;

Eftersom de är mindre och vanligtvis gjorda av lättare material kan 46 x 60 filtar lätt passa in i tvättmaskinen och kan till och med tvättas för hand.

& nbsp;

Var kan du få 46 x 60 filtar?

Det finns flera butiker online och personligen som säljer filtar i denna storlek. Du skulle förmodligen inte hitta dem tillsammans med filtar som används för att sova, dock.

& nbsp;

Filtar i den här storleken kommer sannolikt att finnas som kasta filtar. Kasta filtar är oftast tunnare och lättare, har en annan struktur och har fransar i slutet.

& nbsp;

Var uppmärksam på dessa funktioner när du får dina egna.

& nbsp;

Eftersom 46 x 60 filtar passar perfekt för små sängar och spjälsängar är det inte förvånande att det finns ett överflöd av lakan i den här storleken med tecknade karaktärsdesigner på dem.

& nbsp;

Trots detta finns det också enklare, mer generiska mönster.

& nbsp;

Slutsats

Att veta hur stor filt är 46 x 60 är bra om du letar efter ett lakan som kan användas i vardagsrummet eller i ditt barns säng.

& nbsp;

Denna kunskap är dock en besvikelse om du behöver något att använda som lakan för vuxna.

& nbsp;

Ändå kompenserar små filtar för sin storlek genom att ha en mängd användningsområden.

& nbsp;

Från att hålla dina husdjur varma till att bli vana i soffan är användningen av en filt på 46 x 60 endast begränsad av din fantasi.