Hur gör du ett enkelt öppet hönshus

Jag vill diskutera designkonceptet, grundläggande funktioner, några andra olika faktorer att tänka på och två typer av öppna kycklingkroppar i denna artikel.

Kycklingar ska vara bekväma i coop

Den ska utformas på ett sådant sätt antingen att du enkelt kan gå in i coop och enkelt gå runt hela området, eller så ska den utformas på ett sådant sätt att du kan nå någon av dess delar utifrån genom att sträcka händerna.

Rovdjur kan stoppas när de skadar kycklingarna.

Det bör öka hälsan hos en kyckling och förhindra dem från sjukdomar.

De flesta fjäderfämän föredrar fjäderfähus med lång kontinuerlig storlek och den öppna främre kycklingkooperativet fungerar som den bästa. De öppna främre kycklinghallen var populära de första dagarna på grund av ett brett utbud av fördelar. Men strukturen har också sin andel av nackdelar.

Denna modell är mycket användbar för årstider som somrar och vintrar. Under extrema väderförhållanden som kraftigt regn eller kyld vinter, anses de öppna främre kycklinghallen vara de bästa eftersom de möjliggör ordentlig luftventilation. De gör det också möjligt för tillräckligt med solstrålar kan också nå ut till kycklingarna, vilket är hälsosammare i den meningen att mörker gör kycklingar inaktiva.

De grundläggande funktionerna för öppna kycklingkåp

Skydd: Det skyddar kycklingen från vind, sol, snö och regn. Ställ in ditt öppna hus kycklinghus på ett sådant sätt att blåsiga och kallare hörn ska förbli stängda.

Tillräckligt med solljus: Du måste bygga upp ditt coop så att öppningen vetter mot den soligare sidan. En maximal öppning på framsidan hjälper till med tillräckligt med solljus och frisk luftcirkulation.

Ventilation: Det öppna främre kycklinghuset är den bästa modellen som möjliggör korrekt ventilation för kycklingarna. De skarpa ångorna som skapas av kycklingavfallet kan rensas i hög grad med lämpligt luftflöde, vilket hjälper kycklingen att andas lätt.

Skydd: Stäng frontöppningen ordentligt på natten så att du kan skydda dina kycklingar från ormar, rävar, katter, nitar etc.

De öppna främre kycklinghallen kan vara av två typer

Bärbar: Bärbara kycklingklubbor har många fördelar. Kycklingarna på jakt efter maskar sliter ofta på golvet i coop, för att fixa golvet kan du flytta coop en gång i taget på andra sidan bakgården och plantera lite snabbavkastande gräs som i sin tur reparerar marken i en snabb tidsperiod. Denna praxis håller din mark frisk och hygienisk.

Fasta kuddar: De stora kycklingkropparna är normalt fasta i naturen. Om coop du har köpt är av den här typen måste du vara mycket klok för att välja golvet. I det här fallet kommer betonggolv med några konstgjorda mjuka överdrag att fungera. Du kan enkelt rengöra kycklingavfallet genom att rengöra de konstgjorda mjuka locken.

Olika faktorer måste beaktas för att välja kycklingkroppar

Det skulle hjälpa om du övervägde många faktorer som antalet kycklingar, ras och storlek, enligt de medelstora coops som krävs krävs minst 1,5 kvadratmeter utrymme.

Med tanke på faktorerna är de olika typerna av öppna kycklingkroppar enligt följande.

Kokongkläckta kycklingkroppar: Detta öppna kycklingkropp med öppen front levereras med en strängnattlucka. Den öppna fronten har ett hönshus och kör, båda kombinerade i en enhet. Därför ger den både värme och säkerhet från rovdjur. Strukturen består av massivt trä; därför är det tillräckligt robust. Dess normala storlek är 220 × 75 × 114 cm; om du planerar coopsna på ett kortare utrymme är det här det perfekta för dig. En skjutdörr skiljer körningen. Avtagbara sittpinnar och nästa låda i coop gör kycklingarna bekväma & amp; mysigt för roosting. Golvet är täckt med gummimaterial; det är därför lätt att tvätta, och det ger också kycklingarna värme.

Value pick open front chicken coop: Detta är en annan modell som ger en körning och coop tillsammans. Det rymmer tre till fyra kycklingar. Den har en sittande abborre och häckande låda, vilket gör den mycket bekväm för kycklingen. Mätningen av detta coop är normalt 175 × 66 × 100 cm. Det är mindre än kokongkläckta kycklingkroppar och är också billigare. Strukturen består av kombinationen av plast och trä; därför är den lättare i vikt jämfört med den tidigare modellen.

Känn dig bra, stor kycklingkoja: Det här är ännu en sort med öppet kycklingkooper. Det har inte en inbyggd körning. Den rymmer 7 till 8 kycklingar åt gången, beroende på kycklingarnas storlek. Dess normala storlek är 85 × 115 × 90 cm och består av ved som är fäst med lim och skruv. Naglar används inte när du gör det. Den kan passa i två kapslar och tre sittpinnar. Du kan låsa den främre öppningen på natten för att skydda kycklingarna mot rovdjur som ormar, rävar, katter och många andra.

Husdjursimperiala coops och spring: Detta är modellen som återigen stöder coop och springer tillsammans under ett tak. Denna modell rymmer 6 till 7 fåglar åt gången. Den totala ytan som täcks kan mäta upp till 250 × 76 × 103 cm. Den erbjuder den bästa utomhuskörningen för dina kycklingar. Inuti coop kan du fixa 2 till 3 avtagbara sittpinnar och kapslar. Taket på coop kan också öppnas för att rengöra hela ytan. Körningen är väl skyddad mot rovdjur, särskilt rävar, eftersom den har ett nät uppbyggt med galvaniserat stål. Det är en av de dyraste kycklinghallen med öppen front och består av behandlat virke, vilket är djurvänligt. Den utdragbara galvaniserade metallbrickan är det unika med denna modell.