Den ultimata guiden för hur man fäller en sitt- och ståvagn

Det finns många olika typer av barnvagnar på marknaden, men en av de mest intressanta är en sitt- och ståvagn. Denna barnvagn har två sittplatser som kan användas för barn i alla åldrar. Den innehåller också en stående plattform så att du enkelt kan skjuta den när båda sätena används. Denna artikel kommer att lära dig hur du viker sitt- och ståvagn.

Steg för att fälla en sitt- och ståvagn:

Steg 1. Lägg barnvagnen på sidan. Haka av alla klipp i ordning från framsida till baksida, börja med det närmaste.

Steg 2. Lägg den långsamt platt på en jämn yta. Hjulen ska ligga vid dina fötter och handtagen ska ligga ovanpå varandra med båda sätena uppåt. Vid denna tidpunkt kommer allt redan ha fällts ner! Allt som återstår att göra är hur kan du se till att det förblir stängt?

Det är enkelt – ta tygremmen som klippts ihop nära där benen är när du sitter i sätet och trä igenom något av hålen som ses där så att de sitter säkert runt det som normalt skulle vara en del av ramen.

Steg 3. Ta tygremmen som klippts ihop nära där benen är när du sitter i sätet och trä igenom något av hålen som syns där så att de sitter säkert runt det som normalt skulle vara en del av ramen.

Remmarna ska nu ha en rosett på sig i ena änden, som sedan kan säkras med ett annat klipp om du vill förhindra att det ångras. Om inte, ta bara bort den inuti för förvaring!

Hur utvecklar du en Baby Trend sitt- och ståvagn?

Att fälla upp en Baby Trend sitt- och ståvagn är ganska enkelt.

Steg 1. Lossa först tygstolsremmen från den där den kläms fast i ena änden (nära dina ben). Detta gör att du kan ta bort remmarna som håller upp hur mycket av ramen som kan ses framför dig när du sitter.

För att göra detta, använd bara båda händerna för att dra ut dessa remmar genom sina respektive öglor (liknande hur de lossnade) innan du trycker tillbaka mot det som skulle ha varit en del av ramen med dem så att det finns tillräckligt med utrymme för dig att fälla ut helt utan behöver någon extra hjälp.

Steg 2. Sätt sedan tillbaka de samma remmarna genom att trä varje slingad ände på vardera sidohålet nära där de ursprungligen klippts ihop, men den här gången på motsatt sida.

Steg 3. Dra nu upp och mot dig medan du håller i båda remmarna samtidigt innan du trycker nedåt i en diagonal rörelse för att knyta ihop dem med hur mycket av din ram som fortfarande är synlig efter att du satt dig ner.

Steg 4. Lyft slutligen det som skulle ha varit sätesdelen (eller handtaget) så att det finns tillräckligt med utrymme för att det ska passa in i de sista öglorna eller om inte bara att slingra runt en gång och binda av som de var ursprungligen när du först tog ut dem. ”

Hur fäller du ihop en Baby Trend dubbelvagn?

Det första du behöver göra är att se till att det är i det läge där båda sätena är upprätt, vänd framåt och att alla hjul är låsta på plats. Ta sedan bort eventuella tillbehör som bilbarnstolskort eller kopphållare innan du viker barnvagnens ram ner på sig själv.

Lås sedan upp varje rem nära där de ursprungligen klippts ihop men den här gången på motsatt sida. Dra nu upp medan du håller i båda remmarna samtidigt innan du trycker nedåt i en diagonal rörelse tills hur mycket synlig ram det fanns efter att du satt dig kan passa in i de sista slingorna eller om inte bara att slingra runt en gång med hur du knyter av som hur de var när de först klipptes ihop.

Hur man öppnar Baby Trend Barnvagn

Steg 1. Lås först upp och lossa eventuella tillbehör på ditt barns bilbarnstol, till exempel en kopphållare. Vik sedan ut varje sida av ramen genom att låsa upp dem i båda ändarna.

På ena armen, leta reda på var du vanligtvis skulle klämma in eller fästa ett tillbehör och skjut sedan ner det på samma plats på den andra armen.

Steg 2. Dra nu upp mot dig själv medan du håller i båda remmarna på en gång innan du trycker nedåt med handen tills hur mycket synlig ram det fanns efter att du satt dig kan passa in i de sista öglorna eller om inte bara slingra runt en gång med hur de var när först klippt ihop som visas på bilden nedan.

Steg 3. Ta den sida du precis lossade och lägg dem i ett paket med hur det var när de först placerades tillsammans som visas på bilden ovan, men i stället för att hålla fast båda remmarna samtidigt, håll den här gången en rem på varje arm så nära där de är ihopklippta som möjligt.

Steg 4. Ta nu den ände som är närmast din kropp och dra utåt medan du trycker ner mot dig själv tills hur mycket synlig ram det fanns efter att du satt dig kan passa in i de sista slingorna eller om inte då att slingra runt en gång med hur de var innan du klippte tillbaka tillsammans som hur du ursprungligen visade på bilden nedan.

Steg 5. Upprepa steg tre för en annan sida genom att vända så att armarna är spegelbilder av föregående-hålla en rem i varje hand och dra utåt medan du trycker ner mot dig själv tills hur mycket synlig ram det fanns efter att du satt dig kan passa in i dem sista slingorna eller om inte, så slingra runt en gång med hur de var innan du klippte ihop igen som hur du ursprungligen visade på bilden nedan.

Steg 6. Ta bort remmarna från armhålen på sätet, lägg över handtaget ovanpå vagnen för att skapa en lyftsele som fungerar som din bärrem för tillfället.

Hitta vilken sida som är mest bekväm när du håller den uppe genom att byta sida många gånger-du vill att det här greppet ska vara enkelt och naturligt, så försök först båda sätten för att hitta vilket som fungerar bättre. Linda in överblivet material nära insidan där handtagen möts under den vikta delen av tyget.