Var kan jag köpa en Jamison madrass: Köpguide

De som vill veta var kan jag köpa en Jamison -madrass kan kolla direkt från företaget. Vi kommer också att prata om ett familjeägt företag som erbjuder detta varumärke. Och för fler köptips inkluderar vi hur du kan välja mellan Jamison -madrasser.

Visste du att madrassen som används av Marriott Courtyard till och med är en Jamison -madrass? Om du vill veta mer, läs vår separata artikel.

Var kan jag få en Jamison -madrass?

Du kan köpa en Jamison -madrass genom att hitta närmaste återförsäljare till din plats. Du behöver bara använda återförsäljarfinnaren på Jamisons webbplats. Precis som med andra madrassmärken behöver du bara ange din plats, och verktyget kommer att ge dig en lista.

Men till skillnad från andra madrassbutiker kommer du att märka att Jamison inte säljer sina sängar direkt på deras webbplats. Om du hittade en samling du gillar leder de enda tillgängliga knapparna dig till märkets återförsäljare. Därför kan du inte beställa direkt från Jamisons webbplats.

Vi fann också att Jamison -madrasser finns i Mattress Man Stores.

Madrasser Man Butiker

Mattress Man är ett lokalt och familjeägt företag med fyra platser i North Carolina. Du kan välja mellan sju Jamison -madrassmodeller, men en Jamison Resort Hotel Collection finns också i Madrass Man. Butiken erbjuder en leverans av vit handske med leverans samma dag eller nästa dag om du beställer i butik eller via ett samtal. Dessutom är hämtning samma dag tillgänglig om madrassen finns i lager, och Madrass Man erbjuder också ett engångskomfortbyte i 120 dagar.

Gör Jamison fortfarande madrasser?

Jamison har tillverkat madrasser sedan 1883 när företaget grundades. Och år 2014 slogs Jamison samman med Solstice Sleep Products, vilket resulterade i en av de största madrasserna i Nordamerika. I skrivande stund kan du hitta Autograph, Resort, TLC, Sleep Response och Hospitality Collections på Jamisons webbplats.

Var tillverkas Jamison madrasser?

Jamison madrasser och produkter tillverkas alla i USA. Märkets produktions- och tillverkningsanläggningar ligger i Ohio, Pennsylvania, Florida, Texas och Tennessee. Dessutom är Solstice Sleep-produkter som förvärvade Jamison Bedding också stolt USA-baserade.

Är du också intresserad av att veta vad den mest sålda madrassen i USA är? Vi har hittat de fem märkena du kan kolla in.

Vad består Jamison madrasser av?

Autografsamling

Jamison Autograph Collection består av modellerna Essentials, Premium och Hybrid, så du måste kontrollera vilken modell som markerar alla dina prioriterade funktioner. Till exempel är Jamison Autograph Premium-madrassen utmärkt för tryckavlastning på grund av dess högdensitetsskum. Så om du upplever kroppssmärta är den bästa Jamson -madrassen Autograph Premium.

Resort Collection

Jamison kallar sin Resort Collection det bästa för lyx. Denna kollektion har coolt vävtyg, skum och grafitinfuserad latex för sina material. Och bäst av allt, du kan till och med få madrassen i mjuk, medium, hybrid, hybrid vändbar och fast.

TLC Collection

Om du vill ha den ultimata komforten och stödet, prova Jamison TLC Collection. Materialen i denna samling är grafitinfunderade latex-, latex- och latexstödsbaserade med kant. Du kan känna dig trygg med TLC: s hållbarhet eftersom den kommer med Jamisons 20-åriga garanti.

Insamling av sömnsvar

De som vill ha tryckavlastning och kylkomfort kan välja Jamison Response Collection. Den är tillverkad av svalt vävt tyg, gelminneskum och vadderat minneskum. Det kommer också med en 10-års garanti, vilket fortfarande är rimligt för sängar.

Hospitality Collection

Jamison Hospitality Collection finns inte detaljerat på deras webbplats. Denna samling finns dock i Kimpton, JW Marriott, Red Roof Inn, Residence Inn, Moxy Hotels, G6 Hospitality, Marriott och Courtyard. Eftersom det är uppenbart att Marriott Hotels litar på Jamison, kan du överväga att läsa den här artikeln om varumärket Marriott madrass.

Vad är den bästa Jamison?

Autografsamling

Jamison Autograph Collection består av modellerna Essentials, Premium och Hybrid, så du måste kontrollera vilken modell som har dina prioriterade funktioner. Till exempel är Jamison Autograph Premium-madrassen utmärkt för tryckavlastning på grund av dess högdensitetsskum. Så om du upplever kroppssmärta är den bästa Jamson -madrassen Autograph Premium.

Resort Collection

Om du vill ha en lyxig madrass är Jamison Resort Collection ditt bästa val. Den svarar bra på den sovande på grund av dess högelasticitetsskum. Och i likhet med andra lyxiga och dyra sängar känns Resort Collection inte varm och kommer även att transportera bort fukt från kroppen.

TLC Collection

Om du vill ha en hållbar madrass kommer TLC Collection med 20 års garanti att göra ett utmärkt köp. Det är också perfekt för sovande som föredrar latexskum framför andra syntetiska material. På tal om latex, här är de bästa latexmadrasserna på marknaden.

Insamling av sömnsvar

Gelminneskum är den bästa typen av minneskum för människor som sover varmt. Och medan alla Jamison madrasser är svala att sova i, kombinerar Sleep Response Collection gelminneskum och svalt vävtyg för att hålla dig bekväm. Den har också ett stödbasskum för att förhindra för tidig sagging.

Slutsats

Och det är allt! Den här artikeln svarade var kan jag köpa en Jamison -madrass, och det avslöjar att du kan använda deras webbplatsens återförsäljare. Tyvärr kan du inte köpa direkt från webbplatsen, men vissa Jamison -sängar finns i ett annat företag, Mattress Man.

Vi hoppas att vi har hjälpt dig att bestämma vilken Jamison -modell du ska köpa, men ställ gärna fler frågor om du fortfarande har några.