Deprecated: Function wp_get_loading_attr_default is deprecated since version 6.3.0! Use wp_get_loading_optimization_attributes() instead. in /home/datfvcoarn/domains/krostrade.se/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078

Hur man ansluter en TV till ett vridbart stativ

I det här inlägget kommer vi att gå igenom hur du ansluter en TV till ett vridbart stativ. Vi diskuterar hur du kan hitta rätt typ av fäste för dina specifika behov och hur mycket det kommer att kosta, hur lång tid det ska ta, hur många sladdar som krävs, vilken sladd går i vilket hål på baksidan av tv -apparaten.

Steg för hur du ansluter TV till ett vridbart TV-stativ

#1. Hitta rätt typ av fäste för dina specifika behov.

#2. Se till att du har ett kompatibelt TV -stativ med minst fyra hål i det.

#3. Mät hur långt ifrån varandra de två fästena är (bredden över toppen). Använd skruvar och distanser för att placera dem båda på väggen och använd sedan en tappsökare för att hitta den bästa platsen för dem.

#4. Använd en HDMI -kabel och skruva sedan fast den ena änden på endera fästet, helst i det mellersta hålet om det bara finns en.

#5. Ta sedan den andra sidan (antingen från din TV eller var du ansluten till den) anslut den till matchande kanal som finns på den andra fästet.

#6. Dra åt båda skruvarna på vardera sidan av kabeln för att se till att den sitter ordentligt och hitta sedan en plats för ditt TV -stativ (kom ihåg hur långt ifrån varandra de är). Placera tv: n på stativet, anslut alla sladdar/kablar du behöver och njut!

Vad är ett TV -stativ?

TV -stativ är vad du använder för att hålla din TV uppe, samt ger plats för alla ledningar och kablar från din enhet.

Det finns ingen specifik typ som människor använder; vissa föredrar att montera den på väggen om det finns tillräckligt med plats medan andra vill ha något på golvet eller framför soffan så att de enkelt kan använda det medan de sitter.

TV -stativ finns i olika material, inklusive trä, läder, glas och metall – så att du kan anpassa hur ditt TV -stativ ser ut för att matcha det som redan finns runt det. Du kommer också att upptäcka att de har olika stilar som moderna eller traditionella beroende på hur rummet redan är inrett.

Så här åtgärdar du en felaktig svängmekanism

Den vridbara mekanismen är hur TV -stativet kan rotera mellan liggande och stående orientering. För att fungera korrekt måste den vara i sitt helt upprätt läge innan den roterar, annars kommer TV: n att falla av stativet (om den är monterad). Om du märker att din vridfunktion inte fungerar bra längre finns det två möjliga orsaker:

  • Svängmekanismen kan vara skadad så att stället inte roterar ordentligt.
  • Det finns ett hinder i spåret av hur du roterar det (t.ex. en stor matta). Rensa detta för att se om det löser problemet!
  • Om inte, finns det många lösningar för båda problemen. Först kan du rotera TV: n med fjärrkontrollen. Och om det inte fungerar för dig antingen på grund av hur det behöver monteras eller hur din svängning inte längre fungerar, prova dessa alternativa lösningar:
  • Se till att stativet står i upprätt läge innan du roterar
  • Använd en skruvmejsel som hävstång mot stativet för att rotera den.
  • Placera ett litet föremål i spåren för hur du roterar det, till exempel ett gammalt kreditkort eller liknande platt objekt med en viss vikt bakom.

Hur installerar du ett universellt TV -väggfäste?

Denna instruktionsguide visar hur du installerar ett universellt TV-väggfäste.

För denna installation använder vi gummi -väggfästet från Sanus Systems med vår Panasonic 50 -tums plasma -HDTV. Detta är bara en av många universella fästen som fungerar utmärkt för din hemmabio eller sovrum och gör att du enkelt kan flytta din TV från rum till rum.

Steg ett: Mät din vägg och hur högt du vill ha TV -fästet

Använd en nivå, eller om du inte har en praktisk, använd en sträng med två små vikter i vardera änden för att se till att den är rakt upp och ner. När du har hittat var toppen av fästet kommer att markera mätningen på din vägg.

Vi monterar vår TV 28 “från golvet och det kommer att vara 16” från hörnet av ett rum med ett vinklat tak så vi måste mäta hur högt detta fäste måste gå upp för att uppfylla dessa mått.

Det är oftast bäst att inte montera något högre än 40 “. Du vill också se till att det finns tillräckligt med utrymme bakom TV: n om du planerar att luta den upp eller ner

Vi mäter hur högt vi behöver vår fäste för att markera denna mätning.

Steg två: Installera TV -fästen

Studs är en viktig faktor för hur ditt fäste kommer att installeras, så dra ut din studfinder och hitta närmaste stud. Det är bäst att montera en hållare så nära den här platsen som möjligt

Vi installerar vår TV cirka 12 “från marken så vi kommer att behöva den monterad på en vägg som inte är för långt från golvet. Jag rekommenderar att du mäter lite innan du fortsätter med hur högt eller lågt du vill att ditt fäste ska installera fästena genom att skruva fast dem

Vi behöver inte oroa oss för hur bred vår TV är eftersom den kan justeras med ett vridbart fäste.

Se till att det finns tillräckligt med utrymme bakom TV: n om du planerar att luta den upp eller ner och göra eventuella justeringar efter behov. Sätt på TV: n och dra åt den. Sätt tillbaka alla kablar, kablar eller ledningar som kopplades bort under installationen.

Det sista du ska göra är att sätta tillbaka allt på plats så att du kan sätta på din nya vridbara TV!