Deprecated: Function wp_get_loading_attr_default is deprecated since version 6.3.0! Use wp_get_loading_optimization_attributes() instead. in /home/datfvcoarn/domains/krostrade.se/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078

Hur man tar bort en Nylon Swivel Chair Glides

Nylon Swivel Chair Glides har använts i möbler i några decennier. De är utformade så att möbler med hjul, till exempel stolar och bord, gör det lättare att röra sig på hårda ytor genom att minska friktionen mellan golvet och hjulet.

Så här fungerar de: Glidens nylon är tänkt att vara mer hållbart än gummi eftersom det tål högre temperaturer och inte smälter lika lätt när det utsätts för solljus eller andra typer av värme.

Även om denna typ av stolglid har en lång livslängd kommer det en tid då du kan behöva ta bort dem från dina möbler. Här är några enkla steg som hjälper dig att göra just det!

Steg för att ta bort en Nylon -svängbar stolglidning

Steg 1. Ta bort gliden från möbelstycket genom att dra av den från botten av stolen.

Steg 2. Dra ut en skruvmejsel och lossa båda skruvarna som håller nylonvredet i möbelstycket, ta bort dem.

Steg 3. Skruva loss båda bultarna som sitter på vardera sidan av stolens glider med en justerbar skiftnyckel.

Steg 4. Ta bort bultarna och skruva loss eventuell hårdvaruhållare på gliden. Så här tar du bort glidstolar av nylon från dina möbler säkert och effektivt!

Vad är Swivel Glide Covers?

Svängbara glidöverdrag erbjuder en enkel fix för dem som inte helt vill byta ut stolens glider. Släpp dem bara över den nuvarande gliden, så fungerar de som ett lock som fungerar hur mycket av det du behöver göra med resten av dina möbler!

Sviveln kan vara tillverkad av olika material som nylon eller trä beroende på hur varje företag vill ha sin produkt. En gemensam faktor är att alla stolar har någon form av svängningsförmåga, för utan den här funktionen, hur skulle en person komma från ena sidan av stolen till en annan?

Vad är en stol med tre spakar?

En stol med tre spakar är en typ av möbler som har tre olika spakar, som vanligtvis finns på sätet. Syftet med dessa spakar är att justera hur långt bakåt eller hur nära personen som sitter i den kan sitta relativt skrivbordets yta de arbetar på.

Detta gör att de kan komma närmare och arbeta mer bekvämt med sin dator utan att behöva luta sig så mycket framåt när de sitter, vilket kan leda till nacksmärta och andra problem.

Den första knappen flyttar sätet tillbaka mot skrivbordet samtidigt som det rör sig uppåt med ungefär en tum. Genom att trycka på den här igen flyttas den tillbaka ytterligare sex centimeter innan den låses in på en plats där det inte finns någon ytterligare rörelse men bara tillräckligt med utrymme kvar mellan din kropp och tangentbordet för att du inte ska behöva ha något obehag i axeln när du lutar dig över.

Sätet flyttas sedan framåt genom att trycka på knappen till vänster. Om du trycker på den igen flyttas den ytterligare sex centimeter närmare och låses sedan på plats.

Det är viktigt att notera hur skrivbordshöjder skiljer sig åt vilket kan påverka hur långt bak eller hur nära du behöver din stol, så om du befinner dig ständigt flytta glid, se till att dina höjdinställningar är lämpliga för hur lång eller kort du kan vara.

Böjda aluminiumarmar tillåter långvarigt sittande utan risk för obehag eftersom de ger en ergonomisk form som säkerställer en naturlig inriktning av ryggradskurvorna när de sitter samtidigt som de stöder armens vikt i en bekväm position hela tiden utan att några tryckpunkter skapas under några muskelgrupper som axlar , nacke och nedre del av ryggen.

En utmärkt funktion inkluderar justerbara ländstöd för att förbättra postural justering och lindra smärta i nedre delen av ryggen om någon upplever det.

Sittskålen böjs för extra stöd för ryggraden, har en vattenfallets framkant som förhindrar att du slinker eller glider när du sitter i sittläge samtidigt som den är bekväm att sitta på hela dagen.

Ett gasfjädersystem erbjuder höjdjustering med matchande nylon svängbara stolglider som säkerställer smidig rörlighet över mattor utan att lämna några märken efter så att du kan vara säker på att veta hur långt din stol kommer att rulla bort under dig och hur nära den kommer innan du kommer till ett abrupt stopp.

Hur justerar du en gammal snurrstol?

Det finns två sätt att justera en snurrstol. Ett sätt är att använda en spak under foten och trycka uppåt eller nedåt beroende på hur högt eller lågt du vill sitta en gång i position.

Du kan också använda en hand för att trycka tillbaka underifrån samtidigt som du drar mot dig själv med en annan hand lindad bakom för extra stöd medan du sitter.

Denna process kommer att bli lättare om det finns någon annan som kan hjälpa till att hålla fast båda delarna så att de inte går isär när de justerar höjden. Även om detta kan verka enkelt, har vissa svårt att balansera sig själva när de försöker utföra dessa enkla uppgifter ensamma eftersom de inte är vana vid hur det känns när de sitter i denna position.

Du kanske kommer att upptäcka att du behöver hjälp av en vän eller familjemedlem de första gångerna, men med tid och övning kommer det inte att vara svårt att justera din höjd på en nylon svängbar stol själv.