Deprecated: Function wp_get_loading_attr_default is deprecated since version 6.3.0! Use wp_get_loading_optimization_attributes() instead. in /home/datfvcoarn/domains/krostrade.se/public_html/wp-includes/functions.php on line 6031

Jämförelse av Wallaway Recliner och AWall Snugger

I detta blogginlägg kommer vi att gå igenom skillnaden mellan wallaway vilstol och AWall snugger. Wallaway och AWall Snugger har båda många funktioner gemensamt, men det finns också några skillnader.

Skillnaden mellan en Wallaway Recliner och Awall Snugger Recliner

Wallaway är utformad för komfort och bekvämlighet. Den har ett inbyggt värmesystem, ett justerbart nackstöd med tjock plysch vaddering, ett fotstöd som enkelt kan justeras efter dina behov och mer.

AWall Snugger har också många av samma bekvämligheter men har inte såväl lutningsmekanismen som värmesystemet.

Wallaway är också utformad med bred rygg och har en justerbar bredd, vilket innebär att den rymmer två personer samtidigt. AWall Snugger å andra sidan har inte denna förmåga.

En annan likhet mellan dessa fåtöljer är deras förmåga att användas som matstol eller skrivbordsstol.

Fördelar

Varför du ska köpa den: jämför pris, stil, justerbara funktioner i Wallaway med AWall Snuggers som passar bäst för dina behov. Vilken erbjuder mer när det gäller komfort?

Wallaway har mer att erbjuda när det gäller komfort såväl som funktioner än AWall Snugger. De kan se ut från ett yttre perspektiv, men de är väldigt olika när det gäller vad var och en erbjuder för konsumenternas behov.

Om du letar efter en fåtölj som är attraktiv och elegant med en rad funktioner som ger dig komfort och stöd att sitta i, då är Wallaway något för dig.

AWall Snuggers kan vara det du letar efter om kostnadseffektivitet är din högsta prioritet. De är lite billigare än Wallaways men erbjuder mindre mångsidighet när det gäller att justera din komfort.

Prissättning: Wallaway Recliner börjar på $ 428 och AWall Snugger fåtöljer börjar på endast $ 269! Det är lätt att se att det finns en prisskillnad värd att överväga.

Vad är Wallaway Recliner?

Wallaway fåtöljer är utformade för att erbjuda en snygg och attraktiv design som är bekväm. De har funktioner som möjligheten att justera ditt ländryggsstöd samt individuella benjusteringar.

Vad är AWall Snugger Recliner?

AWall Snuggers är prisvärda för konsumenter som letar efter en rad funktioner. De erbjuder en lutningsvinkel på noll till 100 grader och har två positioner för din rygg, samt ett justerbart nackstöd.

Hur man tar hand om Wallaway Recliner

Wallaway fåtöljer är det perfekta valet för konsumenter som behöver en bekväm, snygg och hållbar möbel. Följ dessa riktlinjer för att ta hand om din Wallaway -vilstol:

Se till att du dammsuger eller skakar loss all smuts innan du använder den för att undvika repor från damm och skräp som kan ansamlas med tiden.

Var noga med att torka bort eventuellt spill innan de har en chans att suga in och orsaka skada.

Undvik att placera något ovanpå din Wallaway -vilstol som kan utsätta onödigt tryck eller tyngd på ytan, till exempel ett djur (de kan inte låta bli att ta plats!) Eller något annat tyngre än vad som rekommenderas för användning med produkten.

För att rengöra tyget, använd ett dammsugare eller en mjuk borste på eventuell lös smuts och damm som kan ha ansamlats.

Om spill inte rengörs omedelbart kommer de att sugas in i tyget och orsaka skador som är svåra att ta bort utan att skada stolens yta. Spill kan avlägsnas med ett klädmedel.

Om spill lämnas kvar kan de orsaka permanenta fläckar som kanske inte kan tas bort utan att skada stolens yta.

Hur man förhindrar fläckar på Wallaway Recliner

För att rengöra tyget, använd ett dammsugare eller en mjuk borste på eventuell lös smuts och damm som kan ha ansamlats.

Om spill inte rengörs omedelbart kommer de att sugas in i tyget och orsaka skador som är svåra att ta bort utan att skada stolens yta. Spill kan avlägsnas med ett klädmedel

Hur man tar hand om Awall Snugger Recliner

Om du letar efter en fåtölj som är lättskött och billigare än Wallaway, kan AWall Snugger vara det du letar efter.

För att rengöra din nya stol, dammsug den först med en klädsel.

Spraya stolen generöst med ett tvålfritt, icke-kemiskt klädmedel och låt det sitta i fem minuter.

Använd en mjuk trasa eller svamp för att torka bort smutsen från din fåtölj och se till att inte använda för mycket tryck så att du inte skadar några tygfibrer i processen.

Avsluta med att dammsuga stolen igen med ett hårt golvfäste.

Hur man förhindrar fläckar på Awall Snugger Recliner

För att undvika fläckar på din nya stol, dammsuga den med klädseln innan du lägger mat eller dryck nära den.

Om du råkar spilla något i det området, försök att använda en liten mängd vatten och bakpulver för att rengöra det. Detta är giftfritt och kan lämnas sittande så länge det behöver vara utan oro.

Om du har ett stort spill eller fläckar, försök använda väteperoxid och diskmedel för att ta bort märket från stolens yta. Dessa två ingredienser är i de flesta fall säkra att använda runt tyger.